Didim Kayınvalidesi ve Evi Terkeden Eşini Pompalıyla Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Didim Kayınvalidesi ve Evi Terkeden Eşini Pompalıyla Öldürdü

Didim Kayınvalidesi ve Evi Terkeden Eşini Pompalıyla Öldürdü

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, N.Z. (Nazmi Zeybek) bir süre önce evi terkeden eşi Senem Zeybek (22) ve eşinin yanında kaldığı kayınvalidesi Saniye Özdemir'i (45), pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

09.10.2016 15:38

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, N.Z. (Nazmi Zeybek) bir süre önce evi terkeden eşi Senem Zeybek (22) ve eşinin yanında kaldığı kayınvalidesi Saniye Özdemir'i (45), pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Polisin, çifte cinayetin ardından kaçan N.Z.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Didim'de yaşayan bir çocuk annesi Senem Zeybek (22), bir süre eşi N.Z. ile tartışıp evi terketti. Genç kadın, Efeler Mahallesi, Kavala Caddesi'ndeki Cemil Karakış Sitesi'ndeki annesi Saniye Özdemir'in (45) yanında döndü. N.Z., bugün saat 02.00 sıralarında eşinin kaldığı eve gitti. İddiaya göre, N.Z., eşinden evine dönmesini istedi. Ancak, Senem Zeybek, eşinin bu teklifini geri çevirdi. Bunun üzeine sinirlenen N.Z., yanında getirdiği pompalı tüfekle eşi Senem Zeybek ile kayınvalidesi Saniye Özdemir'i öldürdü. N.Z., olayın ardından kaçtı. Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine eve gelen polis ekipleri, iki kadının kanlar içinde cesetleriyle karşılaştı. Polis ve savcının olay yerindeki incelemlerinin ardından anne-kızın cesetleri, kesin ölüm nedenlerinin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Soruşturma başlatan polis, olayın ardından suç aleti tüfekle kaçan N.Z.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

N.Z.'nin en son 2 Eylül'de Facebook'taki sayfasında, "En değerli varlığım. Canım eşim, kader ortağım, dert arkadaşım. Evimin neşesi, yuvamın direği sen varlığınla çok yaşa. Seni veren Allah'a şükürler olsun" paylaşımında bulunduğu dikkati çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Didim Kayınvalidesi ve Evi Terkeden Eşini Pompalıyla Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement