Eker-BYK Trofesi Start Aldı - Son Dakika
Güncel

Eker-BYK Trofesi Start Aldı

Eker-BYK Trofesi Start Aldı

Eker Yayık Ayran, Bursa Kupası birincisi oldu.

31.03.2014 16:01

EKER-BYK trofesi, arkasına aldığı Bursa Yelken Kulübü desteği ve Eker sponsorluğu ile hız kesmeden devam ediyor. 29 Mart Cumartesi günü, Mudanya Arnavutköy Limanı'nından verilen start ile ikinci yılına merhaba diyen trofeye, 3 ayrı sınıfta 15 tekne ve 100'ün üzerinde yelkenci katıldı.
Hava şartları nedeni ile zorlu başlayan yarışları, Eker "Yayık Ayran" isimli yelkenlisi ile IRCA sınıfında birinci olarak tamamladı.

Eker sponsorluğunda ve Bursa Yelken Kulübü desteğinde hayata geçirilen Eker-BYK trofesi ikinci yılında… Bursa ve Mudanya'yı yelkende yeni bir destinasyon olarak duyurma hedefi ile hayata geçirilen EKER-BYK Trofesinin I.ayağı olan Bursa Kupası Yelkenli Yat Yarışları, 29 Mart 2014 Cumartesi günü saat 11:30'da Mudanya Arnavutköy'de start aldı.

Mudanya – Güzelyalı – Fıstıklı coğrafi rotada başlayan trofenin ilk yarışına 15 tekne ve 100'ün üzerinde yelkenci katıldı. Soğuk ve yağmur nedeni ile kıyasıya bir mücadeleye sahne olan yarışları, Eker Süt Ürünleri AŞ Genel Müdürü Ahmet Eker tarafından 2009 yılında kurulan ve Eker Gıda çalışanlarının da ekipte yer aldığı, kaptanlığını da yine Ahmet Eker'in yaptığı "Yayık Ayran" takımı birinci olarak tamamladı.

Sporcular zorlu mücadeleyi, mangal partisi ve ödül töreni ile sonlandırdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eker-BYK Trofesi Start Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement