Emsiad'dan Soma İçin Yardım Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Emsiad'dan Soma İçin Yardım Kampanyası

Emsiad\'dan Soma İçin Yardım Kampanyası

Elektrik Malzeme Satıcıları ve İş Adamları Derneği (EMSİAD), Soma'daki maden kazasında hayatını kaybedenlerin aileleri için yardım kampanyası düzenledi.

28.05.2014 15:24

Elektrik Malzeme Satıcıları ve İş Adamları Derneği (EMSİAD), Soma'daki maden kazasında hayatını kaybedenlerin aileleri için yardım kampanyası düzenledi.

EMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soylu, yaptığı yazılı açıklamada, ölüm acısının yerini hiçbir şeyle doldurmanın mümkün olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Ailelerinin geçimi için az bir maaş uğruna dünyanın en tehlikeli mesleklerinden  birini yapan o asillerin geride bıraktığı  ailelerine destek vermeyi ülkemizin birlikteliği ve insan olmanın erdemleri çerçevesinde kendimize görev edindik. EMSİAD'a üye olsun olmasın tüm halkımızı Soma'ya yardım elini uzatmaya davet ediyoruz.

Biriken destekler bizler için belki az ancak onlar için büyük bir destek olacaktır. Bu destekler, kaybettiklerimizi geri getirmeyeceği ortadadır. Ancak borcu, kredi taksidi, okul taksidi derken aile ferdini kaybetmiş gözü yaşlı geride kalanların omuzlarına düşen bu yükü biraz hafifletmek bizim görevimizdir diye düşünüyoruz."

Soylu, yardım kampanyasına katılmak isteyenlerin Yapı Kredi Bankası - Opera Şubesindeki 94906427 numaralı hesap ile TR39 0006 7010 0000 0094 9064 27 IBAN numarasına yardımları yatırabileceklerini belirtti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Emsiad'dan Soma İçin Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement