Ereğli Altyapıda Yeniliklerle Tanışıyor - Son Dakika
Yerel

Ereğli Altyapıda Yeniliklerle Tanışıyor

Ereğli Altyapıda Yeniliklerle Tanışıyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ tarafından ilçe genelinde yürütülen altyapı çalışmaları devam ediyor.

15.08.2015 15:09

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ tarafından ilçe genelinde yürütülen altyapı çalışmaları devam ediyor.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Yunus Emre Meydanı'nda devam eden içme su hattı ana nakil borularının değiştirilmesi çalışmalarını yerinde inceledi. İçme su hattı ve kanalizasyon gibi altyapı çalışmalarının yüksek bütçeli çalışmalar olduğunu kaydeden Başkan Özgüven, 2015 yılı için Ereğli'de yapılan altyapı çalışmalarının maliyetinin 50 milyon TL civarında olduğunu kaydetti. Kanserojen özellik ve kırılgan yapısıyla düşük kalitede olan eski ana su hattı borularının çelik ve sağlıklı duktil borular ile değiştirildiğini ifade eden Özgüven, "Bu borular heyelan bölgelerinde kullanılan ve 100 yıl garantili borular. Vatandaşlarımızın hayat standardını yükseltmek, çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda yetişmelerini sağlamak için yerel yönetim olarak her türlü çalışmayı sahaya uygulayacağız. En önemli yatırım olarak baktığımız altyapı çalışmaları konusunda toz, toprak, gürültü gibi şikayetler oluyor. Ancak unutulmamalıdır ki bu çalışmalar şehrimizin ihtiyacı olan çalışmalardır ve bugün bu çalışmaları yapmaz isek bunun vebalini çocuklarımız bizden sorarlar. Onun içindir ki vatandaşlarımızın sağduyu ve anlayışına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Her şey çocuklarımızın geleceği ve Ereğli'mizin kalkınmasına yöneliktir" diye konuştu.

Başkan Özgüven, Cahı, Namık Kemal, Anıt Caddesi, Halkapınar yolu gibi noktalarda kanalizasyon çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli Altyapıda Yeniliklerle Tanışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement