Ertelenen Türkçevizyon'un Galası Pamukkale Üniversitesi'nde Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Ertelenen Türkçevizyon'un Galası Pamukkale Üniversitesi'nde Yapılacak

Ertelenen Türkçevizyon\'un Galası Pamukkale Üniversitesi\'nde Yapılacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Denizli Valiliği ile TRT tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen 'Uluslararası Türkçe Sözlü Müzik Festivali'nin (Türkçevizyon) ertelenen gala gecesi, bu akşam Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) spor salonunda saat 20.00'de yapılacak.

14.09.2014 12:50

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Denizli Valiliği ile TRT tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen 'Uluslararası Türkçe Sözlü Müzik Festivali'nin (Türkçevizyon) ertelenen gala gecesi, bu akşam Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) spor salonunda saat 20.00'de yapılacak. Gala gecesinde 22 ülkeden 22 sanatçı ile Rafet El Roman ve Ezo sahne alacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Denizli Valiliği ve TRT işbirliğiyle bu yıl 5'incisi organize edilen Türkçevizyon'un dün akşam yağmur ve yaşanan olumsuzluklar nedeniyle ertelenen finali bugün saat 20.00'de PAÜ'nün yeni spor salonunda yapılacak.

Rafet El Roman ile Ezo'nun da sahne alacağı Türkçevizyon 2014'ün gala gecesinde, 22 ülkeden 22 sanatçı Türkçe şarkılar söyleyecek. Festival programına bu yıl Azerbaycan, Avusturya, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Gürcistan, Irak- Kerkük, Karadağ, Kazakistan, Kırgızistan, Kosova, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Macaristan, Makedonya, Moldova Cumhuriyeti Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesi, Özbekistan, Romanya, Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti, Türkmenistan, Sincan Uygur Özerk Bölgesi, Ukrayna Kırım Özerk Cumhuriyeti ve Yunanistan'dan sanatçılar katılıyor.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci ile Vali Abdülkadir Demir'in eşi Nurtaç Demir, gala gecesine katılmak için gittiği Pamukkale'de üstlerine spot ışığın düşmesi sonucu yaralanmıştı. Zeybekci ile Demir hastaneye kaldırılırken, yoğun yağmur nedeniyle gala gecesi de iptal edilmişti. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ertelenen Türkçevizyon'un Galası Pamukkale Üniversitesi'nde Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement