Faruk Çelik: Muhalefetin Hepsi Bir Araya Gelse Ülkeyi İdare Edemez - Son Dakika
Güncel

Faruk Çelik: Muhalefetin Hepsi Bir Araya Gelse Ülkeyi İdare Edemez

Faruk Çelik: Muhalefetin Hepsi Bir Araya Gelse Ülkeyi İdare Edemez

Ak Parti Milletvekili adayı olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik, tüm muhalefet partilerinin bir araya gelmesi durumunda bile ülkeyi idare edemeyeceklerini iddia etti.

02.10.2015 20:01

Ak Parti Milletvekili adayı olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik, tüm muhalefet partilerinin bir araya gelmesi durumunda bile ülkeyi idare edemeyeceklerini iddia etti.

Şanlıurfa'da seçim çalışmalarını sürdüren Faruk Çelik, partililer tarafından adına hazırlanan seçim bürosunun açılışına katıldı. Açılış nedeniyle yoğunluk oluşan bulvarda trafik akışı güçlükle sağlanırken, polisler de çevrede yoğun önlem aldı. Büro önünde toplanan kalabalığa konuşan Ak Parti Milletvekili adayı Faruk Çelik, 1 Kasım seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını söyledi. 1 Kasım'da Türkiye'nin geleceğinin oylanacağını ifade eden Çelik, "Önemli bir seçimin arifesindeyiz. Bir taraftan Türkiye'de istikrar bozulsun, karmaşa yaşansın, terör olayları gelişsin diye gayret edenler var. Diğer tarafta ise Türkiye'nin istikbali için çalışan kadrolar var. Çok değil iki tane yol ayrımı vardır. Türkiye'de 4 ay boyunca neler oldu hepiniz izlediniz. Şunu açıkça söylüyorum; muhalefet partilerinin iktidar olma takatleri yoktur. Hepsini alt alta, üst üste koysanız şu memleketi idare edecek bir takatlerinin olmadığını özellikle bilmenizi istiyorum" dedi.

2011 yıl seçimlerinde umudun var olduğunu şimdi ise kaygı, endişe ve korkunun yaşandığı bir Türkiye'den söz edildiğini dile getiren Çelik, konuşmasına şöyle devam etti: "Biz bir doğarız, bin ölürüz. Şanlıurfalılar ne kaygıya nede korkuya yer bırakmayacaklar. 2011 yılında binlerce turist Şanlıurfa'ya geliyordu. Şimdi otel sahiplerine ve esnaflara soruyorum iş yapamadıklarını yüzde 80 dolu olan otellerin ise yüzde 10'lara indiğini söylüyor. Bunlar Şanlıurfa'nın huzurunu bozamayacaklar. Biz kimsenin arabasının camını kırmadık. Biz kimseye hakaret etmedik. Şimdi biz diyoruz ki; buyurun demokrasi hayranları, heybenizde, kafanızda bir şey varsa Şanlıurfa ve Türkiye'nin huzuru, mutluluğu için söyleyecek bir sözünüz varsa gelin konuşalım. Gidin parlamentoda konuşun. Bunu yapmayacaksınız gidin büyükşehir belediye başkanına pusu kurun. Bu yol çıkış yolu değildir." - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Faruk Çelik: Muhalefetin Hepsi Bir Araya Gelse Ülkeyi İdare Edemez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement