Fatih Terim'e İlk Tebrik ve Destek Yıldırım Demirören'den... - Son Dakika
Güncel

Fatih Terim'e İlk Tebrik ve Destek Yıldırım Demirören'den...

"hocam herşeyin ile yanındayız"Terim'in Çek galibiyetine rağmen gönlü burukFutbolcular bugünü izinli geçirdiEleştiriler takımın kenetlenmesini hızlandırdı, tepkilere yanıt sahada verildiFaik GÜRSES, Paris-DHAA Milli Futbol Takımımız, EURO 2016 D Grubu son maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 mağlup ederek, son 16'ya kalıp kalmayacağı için bu akşamki maçları bekliyor.

22.06.2016 16:14

"hocam herşeyin ile yanındayız"

Terim'in Çek galibiyetine rağmen gönlü buruk

Futbolcular bugünü izinli geçirdi

Eleştiriler takımın kenetlenmesini hızlandırdı, tepkilere yanıt sahada verildi

Faik GÜRSES, Paris-DHA

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2016 D Grubu son maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 mağlup ederek, son 16'ya kalıp kalmayacağı için bu akşamki maçları bekliyor.

7 puanlı Hırvatistan ve 5 puanlı İspanya'nın ardından 3 puan ve -2 averajla 3'üncü olan Türkiye, gruptan çıkmak için İtalya'nın İrlanda'ya, Belçika'nın da İsveç'e kaybetmemesini veya Macaristan'ın da Portekiz'i yenmesini bekleyecek.

Prim krizi ile patlak veren yoğun eleştirilerin yanı sıra sosyal medyadaki küfürlü saldırılar Çek galibiyetine rağmen milli takımdaki önemli aktörlerin moralini tam anlamıyla düzeltmedi.

Fatih Terim'e ilk tebrik ve destek Yıldırım Demirören'den gelirken, TFF Başkanı'nın "Hocam herşeyin ile yanındayız. Hiç bir şeyi kafana takma, ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" şeklindeki sözleri de Terim'in moralinin düzelmesine yetmedi. Terim buruk bir şekilde teşekkür etse de Çek galibiyetine rağmen kalbi kırık.

Öte yandan stresli bir maçı geride bırakan A Milli takımda futbolcular bugünü izinli geçirdi. Kafile kamp yapılan Bandol'a geri dönerken bazı futbolcular gezmeyi bazıları dinlenmeyi tercih etti. Akşam saatlerinde ise Euro2016'da Türk milli takımının kaderini belirleyecek maçları hep birlikte otelde izleyecekler.

Ay-Yıldızlı ekipte heyecanlı bekleyiş sürerken, futbolcular kaptan Arda'nın çok eleştirilmesinden sonra alınan galibiyeti kendisine armağan ettiler.

İspanya maçında yuhalanan ve morali bozuk olduğu gözlenen Kaptan'a bu kez tribünlerden büyük bir coşkuyla destek vardı. İspanya maçında beklenmedik bir şekilde ıslık ve protestoların hedefi olan Arda Turan, Çek Cumhuriyeti önünde büyük bir destekle karşılaştı. Maç öncesi taraftarlar morali bozuk olduğu gözlenen Kaptan'a yaptıkları tezahüratlarla destek verdiler. Milli takım da sahaya ısınmak için çıktığında Arda, santraya kadar gelerek dua etti. Barcelonalı yıldız, hazırlayıcısı olduğu ilk golün sevincini ise buruk yaşadı. Burak, tüm arkadaşlarını yanına çağırıp birlik ve beraberlik mesajı verirken, Arda'nın enstantaneye girmek istememesi dikkat çekti. Kaptan, ilk yarı sonunda Emre'ye sarılıp başından öptü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fatih Terim'e İlk Tebrik ve Destek Yıldırım Demirören'den... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement