Marmara'yı Kar Vurdu! Bursa-İstanbul, Bursa-Ankara Yolu Kapandı - Son Dakika
Güncel

Marmara'yı Kar Vurdu! Bursa-İstanbul, Bursa-Ankara Yolu Kapandı

Marmara\'yı Kar Vurdu! Bursa-İstanbul, Bursa-Ankara Yolu Kapandı

Bursa-İzmir ve Bursa-Ankara karayolunun ardından Bursa-İstanbul yolu da çift yönlü olarak trafiğe kapandı.

12.01.2015 18:06  Güncelleme: 09:32

Marmara Bölgesi'ni etkisi altına alan kar yağışı karayolu ulaşımını olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Bursa- İzmir karayolunun Mustafa Kemalpaşa İlçesi yakınlarında kapanmasının ardından Bursa-Ankara karayolu da Ümitalan rampasında iki TIR'ın kayması sonucu ulaşıma kapandı. Yolun kapanması nedeniyle İnegöl'den Bursa yönüne araç geçişine izin verilmiyor.

11 İL İÇİN KUVVETLİ KAR YAĞIŞI UYARISI

Öte yandan Meteoroloji 'den yeni bir kar uyarısı daha geldi. Son hava durumu tahminine göre İstanbul'a kar bastırırken Bursa, Burdur il geneli ile Isparta ve Denizli, Bolu, Çanakkale, Balıkesir, Kütahya, Sakarya, Bilecik ve Eskişehir illeri kuvvetli kar yağışı altında kalacak. Manisa'nın kuzeyinde de karla karışık yağmur ve yoğun kar görülecek. İzmir ve Antalya için ise çok kuvvetli yağmur uyarısı verildi.

BURSA-İSTANBUL KARAYOLU DA KAPANDI

Bursa ile Gemlik arasında bulunan Dürdane Rampası'nda meydana gelen bir TIR'ın kayması nedeniyle Bursa-İstanbul Karayolu çift yönlü olarak trafiğe kapandı.

AĞIR TONAJLI ARAÇLARA İZİN VERİLMİYOR

Bu arada, geçen hafta kar yağışı nedeniyle 5 saat kapalı kalan İnegöl- Bozüyük yolunda da ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmiyor.

BURSA-İZMİR YOLU AÇILDI

Bu arada Bursa'da öğleden sonra etkili olan kar yağışının ardından bir süre trafiğe kapanan İzmir karayolu ekiplerin çalışmalarının ardından yeniden ulaşıma açıldığı belirtildi..

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmara'yı Kar Vurdu! Bursa-İstanbul, Bursa-Ankara Yolu Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • kapalı: Yol yaptık, duble yaptık diyenler. Bu mu sizin duble yollarınız?İzmir Balıkesir yolu kırksekiz saat kapalı kalıyor. Utanılacak bir durum. Hastası olanları, ödemesi olanları, sınava yetişmesi gerekenleri vs. vs. düşünmüyormusunuz. Sayın ulaştıramama bakanı. İstifayı düşünüyor musunuz?Kore'de olsa herkes istifa etmişti. Hani çağını yakalayan ülkeydik? 10 22 Yanıtla
  • Yusuf Emre : Karın yağmasını Barajların dolmasını istiyorsa yağdı herkes kara sefalet diyor mu nsl iş 8 1 Yanıtla
  • azc94: vardır allah ın bildiği hayra yorun her şey bir imtihan kar rahmet demek topraklara 7 1 Yanıtla
  • hakan: olsun metro yaptılar yol yaptılar 0 0 Yanıtla

Advertisement