Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulunda Yeni Eğitim Dönemi Başladı - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulunda Yeni Eğitim Dönemi Başladı

Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulunda Yeni Eğitim Dönemi Başladı

Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulunda yapılan törenle 2014-2015 eğitim öğretim yılı açılışı yapıldı.

15.09.2014 14:05  Güncelleme: 14:11

Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu'nda yapılan törenle 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı açılışı yapıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşması için kürsüye çıkan Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Hüseyin Ateş, konuşmasında şunları söyledi:

"Teşkilatta göreve başladığınız zaman size lazım olacak mevzuatı çok iyi öğrenmenizi, buradan alacağınız mesleki ve hukuki eğitimlerle kendinizi çok iyi yetiştirmenizi istiyoruz. Öğrencilerimize eğitim verecek olan her kademedeki eğitim kadromuzun da kendilerine düşen sorumluluk ve bilincin içerisinde polis adaylarımızın hukukun üstünlüğüne inanan insan haklarına saygılı demokrasi anlayışını içselleştirmiş mesleki bilgi ve donanımlı olarak en iyi şekilde yetiştirmelerine gayret göstereceklerine inancım tamdır. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anarken açılış törenimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize saygılar sunarım."

Emniyet teşkilatının, onur ve başarı dolu geçmişiyle Cumhuriyetin en köklü kuruluşlarından birisi olduğunu belirten Gaziantep Vali Erdal Ata, "Gücünü Türkiye Cumhuriyeti anayasası ve kanunlarından alan ve geçmişi 169 yıl öncesine dayanan emniyet teşkilatımız demokrasinin en temel unsurlarından birisi olan insan hakları ve özgürlükleri esasına bağlı kalarak ülkemizin ve milletimizin hizmetindedir. Türk milletinin göz bebeği kurumlarından biri olan Emniyet teşkilatımız onur ve başarı dolu geçmişiyle Cumhuriyetimizin en köklü kuruluşlarından birisidir. Polis teşkilatımız yurdumuzun her köşesinde vatandaşımızın huzur ve güvenliği can ve mal emniyetini sağlamak devletimizin bütünlüğüne yönelik her türlü yıkıcı ve bölücü faaliyetlere engel olmak amacıyla gece gündüz demeden yüksek feragat ve fedakarlıkla görev yapmaktadır. Gücünü anayasa ve kanunlardan alan ve görevini yaparken insan haklarına hukukun üstünlüğüne ve kanunlara bağlı kalan Türk polisi kamu düzeninin en büyük güvencesidir" diye konuştu.

Yapılan açış konuşmalarının ardından Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Yavuz, 'Osmanlıdan, Cumhuriyete' konusu adı altında ilk dersi verdi.

Düzenlenen törene Gaziantep Vali Erdal Ata, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Hüseyin Ateş, ilçe belediye başkanları, emniyet müdür yardımcıları ve Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulunda Yeni Eğitim Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement