Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Manisa milletvekili adayları, Akhisar'da düzenlenen etkinlikle tanıtıldı.

29.04.2015 20:45

AK Parti Manisa milletvekili adayları, Akhisar'da düzenlenen etkinlikle tanıtıldı.

Akhisar Belediyesi önünde partililerin karşıladığı milletvekili adayları, belediye sinema salonundaki tanıtım toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşan Manisa Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyon Başkanı Recai Berber, Türkiye'de cumhuriyet tarihi boyunca yapılan hizmetlerden daha fazlasının AK Parti tarafından yapıldığını savundu.

7 Haziran'daki seçimin Türkiye için çok önemli bir dönüm noktası olacağını, son seçimlerde Akhisar'da başarılı sonuçlar aldıklarını ifade eden Berber, "Manisamız'ın her köşesinde yüzlerce proje hizmete girdi ve vatandaşlarımız bunlardan oldukça memnun. Manisamız'da bugüne kadar bitmesi gereken ancak bazı nedenlerden dolayı aksayan projelerimiz de oldu. Ancak bunlarla ilgili de müjdeyi vermek istiyoruz. En yakın zamanda hepsini bitirip halkımızın hizmetine sunacağız. Akhisar - Salihli - Gölmarmara yolumuzun ihalesi tamamlandı. Bir hafta sonra yapımına başlanacak ve en geç 1 yıl sonra hizmete girecek" dedi.

Manisa'nın her ilçesine bir organize sanayi bölgesi kurduklarını ifade eden Berber, en kısa zamanda çok daha büyük bir organize sanayi bölgesini kurarak istihdam sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ise konuşmasında koalisyon hükümetlerinin Türkiye'ye geçmişte hep zarar verdiğini söyledi.

Özdağ, "  2001 yılına gelmeden önce 3 parti koalisyon kurdu. DSP MHP ve ANAP, şimdi yine koalisyon kuracaklarmış çünkü tek başlarına iktidar olmak gibi bir ümitleri yok. CHP alsa alsa yüzde 30 alır, iktidar olur mu ' Olamaz.  MHP iktidar olur mu' Olamaz. Neden oy verecekmişiz onlara, koalisyon için mi ?" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement