Gümüşhane İl Genel Meclisinin Temmuz Ayı Toplantıları Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane İl Genel Meclisinin Temmuz Ayı Toplantıları Sona Erdi

Gümüşhane İl Genel Meclisinin Temmuz Ayı Toplantıları Sona Erdi

Gümüşhane İl Genel Meclisinin Temmuz ayı toplantıları bugün yapılan toplantıyla sona erdi.

07.07.2014 16:40

Gümüşhane İl Genel Meclisinin Temmuz ayı toplantıları bugün yapılan toplantıyla sona erdi.

Meclis Başkanı Şerif Bayraktar başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan'ın da katıldığı toplantıda kapatılan beldelerden İl Özel İdaresine devrolunan itfaiye araçlarının tahsisi konusu görüşüldü.

Madde üzerine yapılan görüşmede kapatılan beldelerden İl Özel İdarelerine devredilen 4 adet itfaiye aracının daha aktif halde kullanılabilmesi için, öncelikli olarak köylerdeki ihtiyaçları da gidermesi şartıyla, protokol yapılarak İlçe ve Belde Belediyelerine tahsis edilmesi yönünde karar alındı.

Toplantıda ayrıca Kürtün ilçesinde yapılacak köy ve mahalle yollarının Özel İdare ek yatırım programına alınması ve imar planları konuları da görüşülürken, Doğu Karadeniz İlleri Hizmet ve Kalkınma Birliğinde görev yapmak üzere Torul İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Bedir ve Kürtün İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Güvendi oy birliği ile seçildi.

Toplantının son bölümünde konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Temmuz ayı toplantılarının oldukça verimli geçtiğini belirterek, emek sarf eden tüm komisyonlara, meclis üyelerine ve kurum çalışanlarına teşekkür ederek, İl Genel Meclisinin tatil ayını Ağustos ayı olarak belirlediklerini söyledi.

Diğer üyelerin gündem dışı söz almaları, ilçelerinde yaptıkları ve yapılmasını istedikleri çalışmalar ile planlanan çalışmalar üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunmalarının ardından toplantı son buldu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane İl Genel Meclisinin Temmuz Ayı Toplantıları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement