Gündem / 11 Kasım 2015 - Son Dakika
Güncel

Gündem / 11 Kasım 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, JW Marriott Otel'de DEİK İş Konseyi Başkanları ve Büyükelçiler Toplantısı'na katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'ı kabul edecek.

11.11.2015 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, JW Marriott Otel'de DEİK İş Konseyi Başkanları ve Büyükelçiler Toplantısı'na katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'ı kabul edecek.

(Ankara/09.30/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, Avrupa'daki sığınmacı krizi için "AB- Türkiye Ortak Eylem Planı" görüşmeleri çerçevesinde Türkiye'de bulunan AB Komisyonu Birinci Başkan Yardımcısı Frans Timmermans ile görüşecek.

(Ankara/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Nevşehir'de ziyaretlerde bulunacak.

(Nevşehir/12.00-16.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Yaşlı Konuk Evi" ile "Hotel, Restoran, Hastane ve İkram Endüstrisi İş Kontratları Fuarı"nın açılışlarına katılacak, mazbatasını alacak.

(Bursa/11.00/12.30/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- AB Göçmen Zirvesi, kaçak sığınmacı akını ve alınması gereken önlemleri görüşmek üzere, Afrikalı temsilcilerin de katılımıyla Malta'da yapılacak.

(La Valletta) (Fotoğraflı-görüntülü)

2- Filistin'in Gazze, Doğu Kudüs ve Batı Şeria'nın birçok kentinde İsrail ile Filistinliler arasında yaşanan gerginlikle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Ramallah/Gazze) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

Rusya'nın Suriye'deki bazı noktalara yönelik hava saldırılarına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Yemen'deki çatışmalar ve gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen 4. Arap-Latin Amerika Zirvesi'ne ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Riyad) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- TÜİK, eylül ayına ilişkin süt ve süt ürünleri ile kümes hayvancılığı üretimi istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

2- TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, B20 ve L20 sürecini değerlendirecek.

(Ankara/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

GÜNCEL

1- Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Yargıtay Konferans Salonu'nda düzenlenen "İfade Özgürlüğü" seminerinin açılışında konuşacak.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- A Milli Futbol Takımı, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapacağı antrenmanın ardından 13 Kasım Cuma günkü özel maç için Katar'a gidecek.

(İstanbul/12.00/15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Voleybol Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi E Grubu ikinci maçında Fenerbahçe Grundig, Azerbaycan'ın Telekom Bakü takımını konuk edecek.

(İstanbul/19.00) (Fotoğraflı)

3- Voleybol Erkekler CEV Kupası 2. tur ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Bosna Hersek'in Mladost takımıyla karşılaşacak.

(Brcko/20.00) (Fotoğraflı)

4- Voleybol Kadınlar Challenge Kupası ikinci tur ilk maçında İmperial Hastanesi İdmanocağı, Yunanistan'ın AON Pannaxiakos takımını konuk edecek.

(Trabzon/17.00) (Fotoğraflı)

5- Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde Abdullah Gül Üniversitesi, Rusya'nın Nadezhda, Fenerbahçe de İspanya'nın Perfumerias Avenida takımlarıyla karşı karşıya gelecek.

(Orenburg/20.00/Salamanca/21.30)

6- Basketbol ULEB Avrupa Kupası'nda Trabzonspor Medical Park, Rusya'nın Unics Kazan, Banvit, Yunanistan'ın Aris, Beşiktaş Sompo Japan de Rusya'nın Zenit ekipleriyle karşılaşacak.

(Trabzon/18.00/Balıkesir/St. Petersburg/19.00) (Fotoğraflı)

7- Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda Beşiktaş-Adana ASKİ, Udominate- Orduspor ve Lulea- İstanbul Üniversitesi maçları yapılacak.

(İstanbul/18.00/Umea/Lulea/20.00) (Fotoğraflı)

8- Basketbol FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda Türk Telekom, Finlandiya'nın KTP Basket, Royal Halı Gaziantep de Polonya'nın Slask takımlarını konuk edecek.

(Ankara/18.45/Gaziantep/19.00) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement