Cumhurbaşkanı Erdoğan Akademisyenlerle Bir Araya Gelecek - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akademisyenlerle Bir Araya Gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sofrasında hukuk, siyaset bilimi, kamu yönetimi, sosyoloji ve iletişim alanlarında çalışan akademisyenlerle bir araya gelecek.

19.02.2015 09:01  Güncelleme: 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nda hukuk, siyaset bilimi, kamu yönetimi, sosyoloji ve iletişim alanlarında çalışan akademisyenlerle bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani, ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Corker, Kosova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Haşim Taçi'yi, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ayrı ayrı kabul edecek.

(Ankara/13.00/17.00/11.30/16.00/18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Michael Turner ile Kosova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Haşim Taçi'yi, ayrı ayrı kabul edecek.

(TBMM/10.15/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Rixos Otel'de, AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Yönlendirme Toplantısı'na katılacak, IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani ile Başbakanlık Merkez Bina'da bir araya gelecek.

Davutoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar ve MİT Müsteşar Vekili İsmail Hakkı Musa'yı ayrı ayrı kabul edecek, JW Marriott Otel'de, Anadolu Yayın Platformunun toplantısına katılacak.

(Ankara/10.30/14.00/15.30/16.30/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Göksu Lokantası'nda, kanaat önderleriyle bir araya gelecek.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, ATO Meclis Salonu'nda, Anadolu Yayın Platformunca düzenlenen "Yeni Türkiye ve Medya Sempozyumu"na katılacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ATO Meclis Salonu'nda, Anadolu Yayın Platformu üyeleriyle yemekte bir araya gelecek, Gilad Atzmon'un Cemal Reşit Rey Konser Salonu'ndaki konserini izleyecek.

(Ankara/12.30/İstanbul/20.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Valiliği ziyaret edecek, AB Bakanlığı Ofisi'nin açılış törenine katılacak, "AB'ye Üyelik Süreci ve Türkiye'nin Yeni AB Stratejisi" konulu toplantıda konuşacak.

(İzmir/10.00/11.00/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Tekno-Yatırım Destek Programı sonuçlarını açıklayacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile beraberindeki heyeti kabul edecek.

(Ankara/11.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Temsilciler Meclisi üyesi Michael Turner başkanlığındaki heyeti ve ABD Senatosu Dış İlişkiler Başkanı Robert Corker'ı kabul edecek.

Kosova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Haşim Taçi ve Çavuşoğlu, baş başa görüşecek, heyetler arası görüşmelere katılacak, ortak basın toplantısı yapacak. Çavuşoğlu daha sonra Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü Genel Sekreteri Raymond Benjamin ve KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy ile ayrı ayrı görüşecek.

(Ankara/09.20-18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- TBMM'den

Genel Kurul'da İç Güvenlik Paketi'nin görüşülmesine başlanacak.

Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda, Elektrik Piyasası Kanunu'nda değişiklik öngören kanun tasarısı ele alınacak.

(14.00/10.00) (Fotoğraflı)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun IŞİD hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Yemen'de, hükümet ile cumhurbaşkanının istifa etmesinin ve Ensarullah hareketinin bildiri yayımlamasının ardından yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Ukrayna'nın doğusunda ordu birlikleri ve ayrılıkçılar arasında devam eden çatışmalar izleniyor.

(Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Türkiye İstatistik Kurumu, şubat ayına ilişkin tüketici güven endeksi verilerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

2- Merkez Bankası, haftalık para ve banka istatistiklerini duyuracak.

(Ankara/14.30)

3- Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, sektördeki son gelişmeleri Anadolu Ajansı Finans Masası'nda değerlendirecek.

(İstanbul/10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

GÜNCEL

1- Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezinde "24. Dönem Milletvekili Eşleri Programı"na katılacak.

(Ankara/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçları yapılacak.

Trabzonspor, İtalya'nın Napoli ekibiyle evinde, Beşiktaş, İngiltere'nin Liverpool takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

(Trabzon/20.00/Liverpool/22.05) (Fotoğraflı)

2- Basketbolda Royal Halı Türkiye Kupası 8'li final maçları Gaziantep'te devam ediyor.

İkinci günde Rönesans TED Ankara Kolejliler-Darüşşafaka Doğuş ve Anadolu Efes- Galatasaray Liv Hospital maçları oynanacak.

(Gaziantep/17.00/19.30) (Fotoğraflı)

3- Voleybol Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi 12'li play-off turu rövanşında VakıfBank, Rusya'nın Dinamo Kazan takımını konuk edecek.

(İstanbul/19.30) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan Akademisyenlerle Bir Araya Gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement