Havayı Koklayan Adam'dan 4. Belgesel - Son Dakika
Güncel

Havayı Koklayan Adam'dan 4. Belgesel

Bünyamin Sürmeli, Alaska, Arizona, Kenya ve Tanzanya'dan sonra şimdi de Güney Kafkasya belgeseliyle CNN TÜRK ekranlarında.

28.02.2015 10:50

CNN Türk'ün güvenilir hava durumu sunucusu ve editörü Bünyamin Sürmeli, büyük ses getiren Alaska, Arizona, Kenya ve Tanzanya belgeselinin ardından şimdi de Azerbaycan ve Gürcistan'ı anlattığı Güney Kafkasya belgeselini izleyiciyle buluşturuyor.

"Havayı Koklayan Adam" olarak tanınan Sürmeli'nin hazırlayıp sunduğu "Bünyamin Sürmeli Güney Kafkasya'da" belgeselinde; 1000 yıldır yanan dağlar, insanoğlunun 14.000 yıl öncesine dayanan izleri, 150 yaşını aşan insanların hayat hikayeleri, inanılması güç olan, 900 yıldır çalışan atık geri dönüşüm ağı, deniz ortasında demir kayıklar üzerine kurulmuş 2000 kişinin yaşadığı bir kasaba, yüzmeyen baltanın kesemediği ağaç, iklim değişiminin yansımaları ve hayranlık uyandıran doğal güzellikler ekrana taşınıyor.

Sekiz bölüm halinde yayınlanan belgeselin Azerbaycan'ı konu alan ikinci bölümü, bu akşam (28 Şubat Cumartesi) saat 19.00'da ekrana geliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Havayı Koklayan Adam'dan 4. Belgesel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement