Hepar Genel Başkanı Osman Pamukoğlu Selçuk'a Geliyor - Son Dakika
Yerel

Hepar Genel Başkanı Osman Pamukoğlu Selçuk'a Geliyor

Hepar Genel Başkanı Osman Pamukoğlu Selçuk\'a Geliyor

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, 23 Aralık 2013 Pazartesi günü partisinin Selçuk ilçe teşkilatını ziyaret edecek.

21.12.2013 15:18

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, 23 Aralık 2013 Pazartesi günü partisinin Selçuk ilçe teşkilatını ziyaret edecek. Pamukoğlu, bu ziyaret kapsamında Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonunda düzenlenecek olan 'Türkiye'de Siyaset' konulu konferansa konuşmacı olarak katılacak.

Yaklaşan yerel seçimler kapsamında Türkiye'nin dört bir yanını ziyaret eden ve ülkenin içinde bulunduğu durumu partilileri ile değerlendiren Pamukoğlu, bu çerçevede Partisinin Selçuk İlçe Teşkilatını da ziyaret edecek. 23 Aralık 2013 pazartesi günü önce Menemen'deki Kubilay'ı anma etkinliklerine katılacak olan Pamukoğlu, daha sonra partisinin Gaziemir ilçe başkanlığını ziyaret edecek. Bu ziyaretlerden sonra Selçuk ilçesine gelecek olan HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, saat 19: 00'da Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu'nda düzenlenecek olan 'Türkiye'de Siyaset' konulu söyleşiye konuşmacı olarak katılacak.

Göreve geldiği günden bu yana partisinin il ve ilçe teşkilatları ile bir dizi çalışmalar yapan ve yine Selçuk ilçe teşkilatına her geçen gün üye sayılarını artırarak partisini güçlendiren HEPAR Selçuk İlçe Başkanı Ali Adıgüzel, tüm partililerini ve Selçuk halkını 23 Aralık akşamı gerçekleşecek olan söyleşiye davet etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hepar Genel Başkanı Osman Pamukoğlu Selçuk'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement