İl Emniyet Müdürü Gezer Gso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

İl Emniyet Müdürü Gezer Gso'yu Ziyaret Etti

İl Emniyet Müdürü Gezer Gso\'yu Ziyaret Etti

Emniyet Müdürü Ali Gezer, Gaziantep Sanayi Odası'na (GSO) iadeyi ziyarette bulundu.

25.02.2014 18:33

Emniyet Müdürü Ali Gezer, Gaziantep Sanayi Odası'na (GSO) iadeyi ziyarette bulundu.

GSO'dan yapılan açıklamaya göre, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ziyarette, Gezer'e ilin sanayisi hakkında bilgi verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Konukoğlu, sanayi odasının 3 bin 800 civarında aktif üyesi olduğunu bildirdi. Türkiye'nin en büyüğü olan Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde 800 işletmenin faaliyet gösterdiğini, bölgede 120 bin civarında çalışan olduğunu belirten Konukoğlu, 2013 yılında 6,5 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Sanayinin sorunlarını çözmeye devam ettiklerini ve hayata geçirdikleri yeni projelerle rekabet gücünü artırdıklarını ifade eden Konukoğlu, Kilis ile Gaziantep arasında "Şahinbey- Polateli OSB" kurma çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Konukoğlu, Hassa- Dörtyol Tünel Projesi sayesinde Gaziantep'in yanı sıra bölge işadamlarının limanlara ulaşımının kısalacağını, böylece hem zaman hem da maliyetler açısından büyük avantaj sağlanacağını, tünel tamamlandığında Gaziantep'in denize mesafesinin 110 kilometreye düşeceğini aktardı.

İl Emniyet Müdürü Gezer de Gaziantep'i yakından bildiğine, Gaziantep'in kalkınmanın, sanayinin, ihracatın, istihdamın nasıl olduğunun en güzel örneğini verdiğini bildirdi. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İl Emniyet Müdürü Gezer Gso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement