İmamdan Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

İmamdan Örnek Davranış

İmamdan Örnek Davranış

Uzun yıllardır kan düzenli kan bağışında bulunan Sinop Pazaryeri Mescidi İmam-Hatibi Nevzat Arslan’a, Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar imzalı Berat takdim edildi.

08.07.2014 15:06

Uzun yıllardır kan düzenli kan bağışında bulunan Sinop Pazaryeri Mescidi İmam-Hatibi Nevzat Arslan'a, Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar imzalı Berat takdim edildi.

Sinop İl Müftülüğü Pazaryeri Mescidi İmam-Hatibi olarak görev yapan 22 yıllık İmam Nevzat Arslan, sosyal sorumluluk çerçevesinde örnek bir davranışa imza attı. Uzun yıllar düzenli olarak kan bağışında bulunan İmam-Hatip Nevzat Arslan'a, Sinop Kan Alma Birimi açılışında Sinop İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner tarafından Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar imzalı Berat takdim edildi.

Kan bağışının organ bağışına eşit olduğunu ve her bağışın hayat kurtardığını dile getiren 22 yıllık İmam-Hatip Arslan, düzenli kan verdiğini belirterek, "En iyi Müslüman başkalarına faydalı olandır. Bizlerin de her an kana ihtiyacımız olabilir. Bir din görevlisi olarak topluma örnek olmak istedim. Uzun yıllardır kan bağışçısıyım, kendimi çok sağlıklı ve huzurlu hissediyorum" dedi.Arslan, vatandaşlarımızın kan bağışı yapmak istediğini fakat, bir çok kişinin alkol ve sigara kullanımına bağlı olarak ilaç kullandığı için bağış yapamadığını söyleyerek, halkımızın alkol ve sigaradan uzak durarak sağlıklı beslenmesini tavsiye etti. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmamdan Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement