İstanbul'un Çiçeği Dr. Handan Toprak'a Ziyaretçi Akını - Son Dakika
Güncel

İstanbul'un Çiçeği Dr. Handan Toprak'a Ziyaretçi Akını

İstanbul\'un Çiçeği Dr. Handan Toprak\'a Ziyaretçi Akını

İstanbul'un tek belediye Başkanı seçilen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak'ın ziyaretçi akını bitmek tükenmek bilmiyor.

11.04.2014 12:14

"Sen bizim çiçeğimizsin"

Avcılar Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Handan Toprak'ı ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Sen bizim çiçeğimizsin. İstanbul'un 39 ilçesinde seçilen tek kadın belediye başkanımız oldun. İçimizde bir çeciksin. Sana iyi sahip çıkmamız gerekir" dedi.

İstanbul'un tek belediye Başkanı seçilen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak'ın ziyaretçi akını bitmek tükenmek bilmiyor. Avcılar Belediyesini adeta sel gibi ziyaretçi akını her gün gün devam ediyor.

Dr. Handan Toprak'ın dünkü ziyaretçileri göreve yeniden seçilen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar oldu. Her iki başkanda Dr. Handan Toprak'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

KİTAP HEDİYE ETTİ

Dr. Hasan Akgün Dr. Handan Toprak'ı ziyareti sırasında kendi kitabını imzalayarak hediye etti. Akgün, "40 yıllık Belediyecilik anılarımı bu kitapta topladık. Size yol gösterir. Tecrübeleriniz artar. Baş ucunuzdan ayırmayın" dedi. Akgün, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Büyükçekmece'de elinde mikrofon 'Doktordan belediye başkanı olmaz diye bağırıyordu. Şimdi bir değil iki doktor belediye başkanı var. Her halde bir özür borçlu" dedi.

Samimi bir havada geçen ziyaret sırasında Dr. Hasan Akgün, "24 saat emrinizdeyim. Başınız sıkıştığında beni arayın" dedi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da Dr. Handan Toprak'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Avcılar Spor yöneticileri de başkanı ziyaret ederek başarı dileyip futbolcuların imzaladığı futbol topu, forma ve atkı hediye etti. Dr. Handan Toprak, "Bundan sonra bütün maçlara atkımla formamla geleceğim. Bana haber verin" dedi.

Dr. Handan Toprak'ı ziyaret edenler arasında CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve İstanbul il kadın kolları başkanı ve yöneticileri de ziyaret ederek başarı diledi. Ayrıca Çok sayıda sivil toplum kuruluşu İstanbul'un tek kadın Belediye başkanı Dr. Handan Toprak'ı ziyaret ederek başarı diledi.
Avcılar'daki özel Anaokulunun minik öğrencileri ise Dr. Handan Toprak'ı ziyaretleri sırasında duygusal anlar yaşandı. Aynı zamanda okulun özel Dr. olan Handan Toprak'a "Öğretmenimiz diye hitap eden çocuklar, Şimdi başkanımız oldun. Çok mutluyuz" dediler. Çocuklar hazırladıkları şiirleri okuyarak Dr. Handan Toprak'a büyük jest yaptılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul'un Çiçeği Dr. Handan Toprak'a Ziyaretçi Akını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement