İzmir - Bakan Eroğlu, Kocaoğlu'na Şube Müdürünün Yanıt Vereceğini Söyledi - Son Dakika
Güncel

İzmir - Bakan Eroğlu, Kocaoğlu'na Şube Müdürünün Yanıt Vereceğini Söyledi

İzmir - Bakan Eroğlu, Kocaoğlu\'na Şube Müdürünün Yanıt Vereceğini Söyledi

Bakan Eroğlu, Kocaoğlu'na şube müdürünün yanıt vereceğini söyledi Eroğlu : Muhatabım Kılıçdaroğlu ORMAN ve Su İşleri Bakanı, AKP İzmir milletvekili adayı Veysel Eroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun TCDD ile birlikte yapacakları Körfez Projesi'nin iki yıldır onaylanmayan ÇED raporunun çıkmasını sağlamasını istemesine kendisinin muhatabının CHP Genel Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğu şeklinde yanıt verdi.

09.05.2015 18:46

Bakan Eroğlu, Kocaoğlu'na şube müdürünün yanıt vereceğini söyledi

Eroğlu : Muhatabım Kılıçdaroğlu

ORMAN ve Su İşleri Bakanı, AKP İzmir milletvekili adayı Veysel Eroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun TCDD ile birlikte yapacakları Körfez Projesi'nin iki yıldır onaylanmayan ÇED raporunun çıkmasını sağlamasını istemesine kendisinin muhatabının CHP Genel Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğu şeklinde yanıt verdi. Eroğlu Kocaoğlu'na şube müdürünün, müsteşar yardımcısının yanıt vereceğini belirterek Kocaoğlu'na "Oynamasını bilmeyen gelin 'yerim dar' der" dedi.

Orman ve Su işleri Bakanı Eroğlu, Ak Parti İl Başkanı Bülent Delican'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette basın mensuplarına açıklama yapan Eroğlu 'İzmir için büyük projelerimiz, ideallerimiz, hayallerimiz var. İzmir için kızıl elmamız var. Diğerlerini ise böyle projeleri, güçler ve yapma potansiyelleri yok. İzmir'i büyütecek, dünyanın incisi yapacak heyecan bizde. İzmirli bunu anladı. Bir takım yalan dolanlarını, yalancının mumu yatsıya kadar sözü gereği anladı. İzmirli bu sefer Ak Partiyi İzmir'de de birinci parti yapacaktır. Hükümetimiz'den önce ulaşımda unutulmuş, kıyıda köşede kalmış bir ildi. İzmir'i ilk defa biz hatırlattık. İzmir'de bölünmüş yol mu vardı' Doğru dürüst havaalanı mı vardı? Ankara'yı İzmir'a bağladık. İstanbul'a yakında bağlanacak. Binali Yıdırım Bakanlığı döneminde İzmir'e büyük yatırımları oldu. KonakTüneli 24 Mayıs'ta bitecek" dedi. İzmir'e 466 proje ile geldiklerini, Binali Yıldırım'ın sözünü verdiği devam eden 35 projeyle birlikte 501 proje gerçekleştirieceklerini dile getiren Eroğlu, İzmir'de yılın 12 ayı turizm yapılacak hale getireceklerini de söyledi. İzmir'de merkezde ve ilçelerde hiçbir su sorunu kalmayacağını, açtıkları ve açacakaları barajlarla bunu sağlayacaklarını belirten Eroğlu, Karaburun barajı temelini atacaklarını, Çeşme'de yapacakları arıtma tesisiyle çeşmelerden memba suyu akacağını söyledi.

İzmililere yıllardan beri muhalefet tarafından korku politikası uygulandığını,"Yaşam tarzınıza karışacaklar" diye propoganda yapıldığıni belirten Eroğlu "Böyle bir düşüncemiz olmadı 12-13 yıldır görüldü. Sayın Cumhurbakanı daha önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'yken görüldü. Üstelik biz azınlıkları zenginlik gören anlayışa sahibiz. İlk defa Alevileri kucaklayan biziz ya! İlk defa Romanları hatırlayarak kucaklayan biziz. Öyle şey olur mu? 78 milyon vatandaş eşittir. İsteyen istediği şekilde düşüncesini söyler, istediği şekilde giyinir, gezer. Biz bunun için mücadele ettik" dedi.

Eroğlu, basın mensuplarının İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Körfez'deki sığlaşmayı önlemek ve İzmir limanını derinleştirecek TCDD ile ortak projesinin iki yıldır bekledikleri Çevresel Etki Değerlendirmesi" (ÇED) raporunun çıkmasını sağlaması çağrısını hatırlatması ve ne yanıt vereceği sorusuna şaşırtıcı bir yanıt verdi. Eroğlu, "Buna benim Şube müdürüm cevap verir. İsterseniz İstanbul'da körfez temizliği yapan müsteşar yardımcım var. Ona söyleyeyim yanıt versin. Bizim muhatabımız Kılıçdaroğlu. Kılıçdaroğlu bir şey söylüyorsa hemen söylerim" dedi. Eroğlu daha sonar İstanbul Haliç'i nasıl temizlediklerini anlattı. Haliç'in temizliğini Devlet'in yapmadığını, İSKİ'nin yaptığını belirten Eroğlu, "Sessiz sedasız bitirdik. Tantasını bile yapmadık. Yok şöyle yok böyle! Oynamasını bilmeyen gelin yerim dar der" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir - Bakan Eroğlu, Kocaoğlu'na Şube Müdürünün Yanıt Vereceğini Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mehber: izmir millet vekili eroğlu artık büyük şehir belediye başkanıyla nasıl konuşacak şübe müdürleri vasıtasıyla aylar önceden randevu alacak galiba başkan randevu verirse tabi... MAĞRURLANMAYIN SİZLERDEN BÜYÜK ALLAH VAR bakın ne oldunuz 0 0 Yanıtla

Advertisement