Jandarmayı Bile Peşinden Koşturan Yılmaz Vural'ın Çılgın Haritası - Son Dakika
Spor

Jandarmayı Bile Peşinden Koşturan Yılmaz Vural'ın Çılgın Haritası

Jandarmayı Bile Peşinden Koşturan Yılmaz Vural\'ın Çılgın Haritası

Görev yaptığı takımların küme düşmesini, "Valisinden jandarma komutanına kadar arıyorlar" diye açıklayan Yılmaz Vural, kariyerinde 30. kez sözleşme imzaladı.

25.02.2015 09:38

Tolunay Kafkas ile yolların ayrılmasından sonra anlaşmaya varılan tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, Kardemir Karabükspor ile resmi sözleşmeyi imzaladı. PTT 1. Lig'de yönetimle yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle Osmanlıspor macerası kısa süren 62 yaşındaki çalıştırıcı, kırmızı-mavili kulüple sezon sonuna kadar resmi sözleşme imzalarken, Türk futbolunda görülmemiş bir istatistiğe imza attı.

TÜRKİYE 'DE 23 İLDE TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPTI

Radikal'de yer alan habere göre; Yurt dışında TDSV Bonn, Türkdanış SC Köln ve FC Egespor Köln'ü çalıştıran Vural, Türkiye'de ise 26 farklı takımda görev yaptı. Bursaspor'da 3, Adanaspor ve Antalyaspor'da 2 farklı dönemde çalışan Vural, 29 yıllık teknik direktörlük kariyerinde Türkiye'yi adeta il il dolaştı. Öyle ki Karabük, tecrübeli teknik adamın 23. durağı oldu. Çoğunlukla ligde kalma mücadelesi veren takımların tercihi olmasıyla tanınan Yılmaz Vural; sırasıyla Malatya, Antalya, Samsun, Bursa, İzmir, Adana, Gaziantep, Eskişehir, İstanbul , Trabzon, Ankara , Konya, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Rize, Manisa, Kocaeli, Konya, Sakarya, Elazığ ve Mersin'in ardından yeni rotası olarak Karabük'ü belirledi.

ANKARA'DA 3, İSTANBUL'DA 2 TAKIM

Tecrübeli hocanın en uğrak yeri Ankara oldu. Başkent'te Gençlerbirliği, Ankaragücü ve Osmanlıspor'da görev alan Yılmaz Vural, İstanbul'da ise Sarıyer ve Kasımpaşa'da teknik direktörlük görevini üstlendi.

"JANDARMA KOMUTANINA KADAR ARIYORLAR"

Yılmaz Hoca, 2012 yılında yaptığı bir açıklamada, çalıştırdığı takımların küme düşmesiyle ilgili olarak, "Takım ne zaman dara düşse, beni çağırıyorlar. Valisinden jandarma komutanına kadar arıyorlar 'gel' diye. Ben de darda olanın yanında yer alma adına gidip o ilin takımında teknik direktörlük yapıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Jandarmayı Bile Peşinden Koşturan Yılmaz Vural'ın Çılgın Haritası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • osm33: ha ha haaa karabük allah yardımcınız olsun bu hoca çok atıyo 3 16 Yanıtla
  • TARAFTAR: YILMAZ HOCA ADAMSIN. BİRGÜN 3 BÜYÜKLERDEN BİRİNE GİDECEKSİN EMİN OL 7 1 Yanıtla
  • TODOMONTORO: FUTBOL DÜNYASINA PARA DÖKEN VATANDAŞLARIMIZI HİÇ ANLAMIYORUM. YILLARDIR TAKIMIMIZDIR DEDİK, SEVDİK, DESTEKLEDİK AMA BOŞUNA PARASAL DESTEK SAĞLIYORUZ. ÜLKEMİZ İÇİN O CANIMIZDAN ÇOK SEVDİĞİMİZ VE YUVAMIZIN RISKINI PAYLAŞTIĞIMIZ FUTBOL KULÜPLERİ ÜLKEMİZE VE BAĞLI OLDUKLARI İLLERE BİR ÇİVİ ÇAKIMINDA BİLE BULUNMADILAR. BENCE FUTBOL ENDÜSTRİSİNİ KAPATMALI 0 1 Yanıtla

Advertisement