Kardeşlik Sofrasında İftar - Son Dakika
Güncel

Kardeşlik Sofrasında İftar

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Mustazaflar Cemiyeti Başkanı Behçet Sevgili konuşması Genel detaylar Siirt'teki 40 sivil toplum örgütünün temsilcileri, terör olayları yüzünden Şırnak'tan göç eden aileler ile kardeşlik sofrasında iftar yaptı.

24.06.2016 00:27

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Mustazaflar Cemiyeti Başkanı Behçet Sevgili konuşması

Genel detaylar Siirt'teki 40 sivil toplum örgütünün temsilcileri, terör olayları yüzünden Şırnak'tan göç eden aileler ile kardeşlik sofrasında iftar yaptı.

Siirt Mustazaflar Cemiyeti tarafından organize edilen kardeşlik sofrasında, aralarında Siirt İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği, Siirt Birlik Platformu, İmam Hatip Mezunları Derneği, Cihannuma Derneği ve Medeniyet Gençliği Derneğinin de bulunduğu sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Şırnak'tan gelen ailelerin sıkıntılarını dinledi, yapılması planlanan yardım kampanyaları ve organizasyonları ele aldı.

Mustazaflar Cemiyeti Başkanı Behçet Sevgili, geleneksel olarak düzenledikleri iftarda, bu yıl Şırnak'tan gelen terör mağdurlarıyla kentte bulunan memur, esnaf ve öğrencileri kardeşlik sofrasında bir araya getirdiklerini belirtti.

Sevgili, "Bu yıl programımızda değişiklik yaparak sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile Şırnak'tan göç eden mağdur olmuş muhacir aileleri yemeğe davet ederek bunları buluşturduk. Dertlerine bir nebze de olsa derman olmayı hedefledik. Bunu Allah rızası için yaparak en azından sıkıntılarını, dertlerini iletebilecek bir ortam oluşturduk." diye konuştu.

Kardeşlik Sofrasında İftar
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kardeşlik Sofrasında İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement