Kent Konseyi İlçenin Sorunlarını Tartıştı - Son Dakika
Yerel

Kent Konseyi İlçenin Sorunlarını Tartıştı

Kent Konseyi İlçenin Sorunlarını Tartıştı

Antalya’nın Korkuteli ilçesinin sorunlarını tartışan Kent Konseyi, çözüm önerilerini görüştü.

23.05.2015 12:59

Antalya'nın Korkuteli ilçesinin sorunlarını tartışan Kent Konseyi, çözüm önerilerini görüştü.

Korkuteli Kent Konseyi, Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Girgiç'in ev sahipliğinde toplandı. Toplantıya Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Hasan Gökce, İlçe Jandarma Komutanı Mutluay Oskay, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, Esnaf Kredi Kooperatif Başkanı Halil Emirdağlı, Ziraat Odası Başkanı Musa Fikri Büyükçetin, Demokrat Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökalp, Uzunoluk Mahalle Muhtarı İsmail Yılmaz ve Kiremitli Mahalle Muhtarı Osman Karasucu katıldı. İlçenin acil olarak belirlenen sorunlarının görüşüldüğü toplantıda, çözüm önerileri ortaya kondu.

Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu yaptığı konuşmada trafik sorununu gündeme getirerek, bu konuda kesin çözümler bulunmasının zorunlu olduğunu söyledi.

Korkuteli Belediyesi olarak motosiklet sürücülerine kask ve reflektör dağıtımına hazır olduklarını belirten Başkan Hasan Gökce ise, kaldırım işgalleri ile ilgili konuya dikkat çekti. Başkan Gökce, "Yaz ayarlında esnafımız para kazanmak istiyor. Biz belirli alanlar için esnafımıza destek olup uyarıda bulunuyoruz. Ortak bir bilinç için ortak çalışma yapabiliriz" dedi.

Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Girgiç de konuyla ilgili düşüncelerini, "Kaldırım işgalleri nedeni ile bazen kaldırımlardan inmek zorunda kalıyoruz. Özellikle alışveriş mağazaların önündeki yer işgalleri. Yeni yapılan bankamatikler, trafik ışıkları önüne konuldu. Trafik için bizce engel teşkil ediyor. Vatandaş aracından inip bankamatikte işini görüyor ancak ışık önünde yolu işgal ediyor. Bunların faklı bölgelere taşınması gerekiyor" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kent Konseyi İlçenin Sorunlarını Tartıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement