Mahmudiye Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezine Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Mahmudiye Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezine Kavuşuyor

Mahmudiye Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezine Kavuşuyor

İznik Belediyesi tarafından Mahmudiye Mahallesi'ne 5 bölümden oluşan kapalı alan üzerine 350 metrekare Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezinde son aşamaya gelindi.

24.02.2017 09:47  Güncelleme: 09:48

Mahmudiye Mahallesinin yıllardır özlemle beklediği alım merkezine kavuşuyor. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Belediye Meclis Üyesi Raşit Alptekin ile birlikte Mahmudiye Mahallesinde yapımı tamamlanan Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezindeki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Sargın, Mahmudiye mahalle muhtarı Ahmet Özmen ve mahalle sakinleri tarafından karşılandı.

Merkez ve taşra mahallelerine yaptığı hizmetlerle Kırsal Kalkınmaya önem veren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın"Mahmudiye mahallemizin Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezini 2017 Mart ayı içerisinde tamamlanarak hizmete sunacağız. Çiftçilerimiz ve üreticilerimiz ilk mahsullerini burada değerlendirecek. Üreticilerimizi, çiftçilerimizi ve tüccarlarımızı Mahmudiye Mahallesi Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezinde buluşturacağız. Mahmudiye mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Yüce Rabbim 2017 yılı içerisinde çiftçilerimizin ürünlerine bol ve bereketli kazançlar versin" dedi.

Prefabrik Çelik Konstrüksiyondan yapılan Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezi, araçların mal indirim ve aktarımı kolay olması için rampa üzerine inşa edildi. Bölgede çevre düzenlemelerin yapılmasının ardından açılışı gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mahmudiye Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezine Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement