Manisa'da Mers Şüphesi - Son Dakika
Yerel

Manisa'da Mers Şüphesi

Manisa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Ayhan Korkmaz, Manisa Devlet Hastanesi'nde gözetim altında tutulan 3 hasta ile ilgili olarak, "Hastalarımızın genel durumları iyi olup MERS virüsü' ne yönelik bir bulgu yoktur" dedi.

17.02.2015 15:43

Manisa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Ayhan Korkmaz, Manisa Devlet Hastanesi'nde gözetim altında tutulan 3 hasta ile ilgili olarak, "Hastalarımızın genel durumları iyi olup MERS virüsü' ne yönelik bir bulgu yoktur" dedi.

Korkmaz, AA Muhabirine yaptığı açıklamada, Manisa Devlet Hastanesi'ne gribal enfeksiyon şikayetleri üzerine müracaat ettiğini, hastaların genel sağlık durumlarının iyi olduğunu kaydetti.

Hastaların tedbir amacıyla gözetim altında tutulduğunu ifade eden Korkmaz, "Manisa Devlet Hastanemizdeki 3 hastamız (Umre'den gelmeleri sebebiyle) tedbir amaçlı gözetim altına alınmışlardır. Hastalarımızın genel durumları iyi olup Mers virüsüne yönelik bir bulgu yoktur. Kesin tanıları yapılan kan tahlillerine göre hafta sonuna kadar neticelenecektir" diye konuştu.

Bu arada, gözetim altında bulunan hastaların cumartesi günü, Demirci'den gribal enfesiyon şikayetiyle hastaneye başvurduğu öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'da Mers Şüphesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement