Manisa Valisi Bektaş, Uşak'taki OSB'leri Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Manisa Valisi Bektaş, Uşak'taki OSB'leri Ziyaret Etti

Manisa Valisi Bektaş, Uşak\'taki OSB\'leri Ziyaret Etti

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Uşak Organize Sanayi Bölgesi ile Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

09.08.2014 15:26  Güncelleme: 15:48

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Uşak Organize Sanayi Bölgesi ile Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, bölgeyi ziyaret eden Vali Bektaş ve beraberindekileri makamında kabul etti. Bölge hakkında bilgi veren Yıldırım, UOSB'de 11 bin kişinin istihdam edildiğini belirterek Türkiye'nin en çok istihdam sağlayan 30 Organize Sanayi Bölgesi arasında yer aldıklarını söyledi.

Vali Bektaş da UOSB'nin daha iyi yerlere geleceğine inandığını belirterek, yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

UOSB Arıtma tesisini de inceleyen Bektaş, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

- Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi'ne ziyaret

Vali Bektaş, daha sonra Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez'i ziyaret ederek bölge ve sektörler hakkında bilgi aldı.

Küplemez yaptığı konuşmada, bölgede deri, tekstil, geri dönüşüm ve diğer sektörlerle toplam 231 işletmeye ev sahipliği yaptığını belirtti.

Bölgede arıtma tesisine önemli yatırımlar yaparak katı atık sorununun çözümü için halen çalışmaların sürdüğünü ifade eden Küplemez, "Çevreye duyarlılık deri sektörü için olmazsa olmaz. Bu nedenle Kula'da üretim yapan ve arıtması olmadan faaliyet gösteren firmaların bölgemize gelmesini öneriyoruz" dedi.

Vali Bektaş daha sonra bölgedeki arıtma tesisini inceledi.

Ziyaretlere Kula Kaymakamı Hakan Hakyemez, Selendi Kaymakamı Yasin Ortakçı, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erbil Kalmış ve Kula Organize Sanayi Bölgesi Kooperatifi Başkanı İbrahim Kilimci de katıldı. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa Valisi Bektaş, Uşak'taki OSB'leri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement