Mesut Özil: Türkiye Seçeneğini Göz Ardı Etmiyorum - Son Dakika
Spor

Mesut Özil: Türkiye Seçeneğini Göz Ardı Etmiyorum

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'da forma giyen Mesut Özil, "Türkiye'ye gideceğim demiyorum ancak bu seçeneği de kesinlikle göz ardı etmiyorum." dedi.

29.04.2016 10:03  Güncelleme: 10:20

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın transferdeki en büyük hayallerinden biri olan Mesut Özil, sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandıracak ifadeler kullandı. Bu sezon Arsenal'de yaptığı asistlerle Premier Lig tarihine geçen Mesut, Alman haber ajansı Sport-Informations-Dienst'e (SID) yaptığı açıklamada geleceğiyle ilgili önemli ipuçları verdi. Arsenal'in sözleşmesini uzatmak istediği 27 yaşındaki oyuncu, bu konuda acelesi olmadığını belirterek şunları söyledi:

"SEÇENEKLERİ GÖZ ARDI ETMİYORUM"

"Sözleşmemin bitmesine daha iki yıl var. Bakalım bu sezon sonunda ne olacak. Ben kesinlikle Bundesliga'ya döneceğim veya Türkiye'ye gideceğim demiyorum. Ama bu seçenekleri de kesinlikle göz ardı etmiyorum."

Bu sözler, Mesut Özil'in Fenerbahçe'den gelecek cazip teklife sıcak bakacağı şeklinde yorumlandı. Daha önce, "Bir gün mutlaka Fenerbahçe forması giymek isterim" diyen gurbetçi oyuncu bu sezon Arsenal'de 33 maçta 6 gol attı, 18 asist yaptı.

Mesut Özil: Türkiye Seçeneğini Göz Ardı Etmiyorum

Son Dakika Spor Mesut Özil: Türkiye Seçeneğini Göz Ardı Etmiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • hayırdır: havalara bak seni isteyen kim la artist 12 6 Yanıtla
  • Yuh: Aman bize gelmesinde kime gider se gitsin fb nin vatan hainlerine ihtiyacı yok pis domuz 1 11 Yanıtla
  • 1ol: Bizim türklerin bu adamı istememelerini, bu adamı hor gõrmelerini anlayabilmiş değilim...kendisi iyi bir müslumandır, ve bizi dünyada en iyi temsil edebilen, ve de mükemmel bir futbolcumuzdur....problem nerde, anlayabimiş degilim.....biraz düşunun... 9 0 Yanıtla
  • baltacı mehmet : koşmuyor sahada yürüyor,bize koşan adam lazım, futbolda koşarsan delicesine, bu iş başarıya döner, biraz teknik birazda taktik işte futbolda başarı...koşmayacaksan mücadele etmiyeceksen padyuma git.... 0 2 Yanıtla

Advertisement