Okulların Geç Açılması Kırtasiyecileri Vurdu - Son Dakika
Yerel

Okulların Geç Açılması Kırtasiyecileri Vurdu

Okulların Geç Açılması Kırtasiyecileri Vurdu

Kayseri’de kırtasiyecilik yapan Erdin Dönmez, okulların açılmasının 2 hafta ertelenmesinden dolayı sıkıntı yaşadıklarını söyleyerek, "Döviz kurları sürekli değiştiği için sıkıntıya girebiliriz" dedi.

29.08.2015 12:24

Kayseri'de kırtasiyecilik yapan Erdin Dönmez, okulların açılmasının 2 hafta ertelenmesinden dolayı sıkıntı yaşadıklarını söyleyerek, "Döviz kurları sürekli değiştiği için sıkıntıya girebiliriz" dedi.

Kayseri'de 18 yıldır kırtasiyecilik yapan Erdin Dönmez, okulların açılış tarihinin 14 Eylül'den 28 Eylül'e ertelendiği için, sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Dönmez, "Okulların geç açılması bizim için kötü oldu ama vatandaş için güzel oldu. Önümüzde Kurban Bayramı var ve masraflı bir bayram. Eğer okulların açılması uzatılmasaydı iki masraf birden olacaktı. Bizim için okulların geç açılması kötü oldu. Çünkü ödemelerimizi ona göre ayarlamıştık" dedi.

Dönmez, "Malzemelerin bir kısmını aldık ama alacağımız malzemeler var. Döviz kurları da sürekli değişiyor ve buda bize yansıyor. Fiyatlar belki yükselebilir. Bizim için sıkıntı olabilir" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okulların Geç Açılması Kırtasiyecileri Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement