Orman ve Su İşler Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Orman ve Su İşler Bakanı Eroğlu Açıklaması

7 Haziran'daki milletvekili genel seçiminde AK Parti'den İzmir milletvekili seçilen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir için ne gerekiyorsa yapacaklarını, verdikleri sözlerin takipçisi olacağını belirtti.

02.07.2015 13:06

7 Haziran'daki milletvekili genel seçiminde AK Parti'den İzmir milletvekili seçilen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir için ne gerekiyorsa yapacaklarını, verdikleri sözlerin takipçisi olacağını belirtti.

Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Bakan Eroğlu'nun Aliağa ve Seferihisar ilçelerindeki vatandaşların talepleri üzerine Aliağa Kalabak Göleti ve Sulaması ile Seferihisar Gödence Göleti ve Sulaması projelerini ek yatırım programına aldırdığı bildirildi.

Ek yatırım programına alınan bu iki proje için inşaat ihalesi hazırlıklarının başladığı, Aliağa Kalabak Göleti'nin sulama şebekesi ile Aliağa'nın 970 dekarlık mümbit toprakları suya kavuşacağı ifade edilerek, sulama şebekesinin tamamı borulu sistem yağmurlama ve damla şeklinde modern bir şekilde yapılacağı aktarıldı.

Açıklamaya göre, bu proje ile Aliağa'da ekonomik getirisi yüksek bitki desenleri ile yıllık dekar başına 2015 yılı fiyatları ile bin 39 TL gelir artışı, toplamda 875 bin TL yıllık net gelir artışı sağlanacak. Seferihisar Gödence Göleti ile de 525 bin TL yıllık net gelir artışı sağlanacak.

Açıklamada, "İzmir için ne gerekiyorsa yapacaklarını" ifade eden Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu'nun şu sözlerine yer verildi:

"Verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağım. İzmir'in bir neferi olarak şehrimiz için her şeyi yapmaya hazırız ve bunun için büyük bir gayret içinde olacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orman ve Su İşler Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement