Pursaklar'da 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Pursaklar'da 23 Nisan Coşkusu

Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşku ile kutlandı.

23.04.2015 15:15

Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşku ile kutlandı.

Pursaklar Satı Öztürk İlkokulu'nda düzenlenen programa Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın eşi Aslıhan Akdoğan, İlçe Kaymakamı İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, protokol konuşmaları, okunan şiirler ve halk oyunları gösterisi ile devam etti. Programda konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Dünyada 23 Nisan'ı çocuklara armağan eden tek ülke Türkiye'dir. Bizler çocuklarımızı iyi yetiştirmek zorundayız. Onlar bizim geleceğimizdir. Cumhuriyeti çocuklara armağan eden başta Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını rahmetle anıyoruz" dedi.

Protokol konuşmalarının ardından halk oyunları gösterisini izleyen davetliler, öğrencileri ayakta alkışladı. Programın sonunda ilçe genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere plaket ve madalya verildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar'da 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement