Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Toplantısı

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Toplantısı

Mersin’de, Mezitli ve Yenişehir ilçelerinde görev yapan rehber öğretmenlere yönelik Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Toplantısı düzenlendi.

05.03.2015 14:55

Mersin'de, Mezitli ve Yenişehir ilçelerinde görev yapan rehber öğretmenlere yönelik Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Toplantısı düzenlendi.

Şevket Pozcu Lisesi Konferans Salonu'ndaki oplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Alıcı, Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Kılıç, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Çelebiyılmaz ve rehber öğretmenler katıldı. Toplantının açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, yaklaşık 3 hafta önce Mersin'de İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladığını belirterek, "Yetiştiğim topraklara hizmet etmenin bahtiyarlığını yaşıyorum" dedi.

Görevine ayrı bir heyecan ve şevkle gittiğini ifade eden Koca, "Bir iddia ile burada bulunuyorum. Elbette bizden önce görev yapanların ilimizdeki eğitim seviyesine katkısı şüphesiz ortada. Biz de bir iddia sahibi olarak bundan daha iyisini yapmakla mükellefiz. Adeta kendimizle yarışmak mecburiyetindeyiz" diye konuştu.

Koca, okullarda iyi işleyen bir rehberlik servisinin öğrencinin yaşayacağı veya yaşayabileceği birçok sorunu bertaraf edebileceğini belirterek, rehberlik servislerinin önemi üzerinde durdu.

Konuşmanın ardından Yenişehir Rehberlik Araştırma Merkezinin hazırladığı sunuma geçildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement