Suriye'ye Yardım Tırı - Son Dakika
Güncel

Suriye'ye Yardım Tırı

Hayrat İnsani Yardım Derneği İzmir Şubesi organizasyonunda, Suriye'ye insani yardım malzemesi götüren tır, dualar eşliğinde uğurlandı.

18.11.2016 20:10

Hayrat İnsani Yardım Derneği İzmir Şubesi organizasyonunda, Suriye'ye insani yardım malzemesi götüren tır, dualar eşliğinde uğurlandı.

Bornova ilçesinde Mevlana Üniversite Camisi önünde yardım tırları için düzenlenen uğurlama törenine, Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, Hayrat İnsani Yardım Derneği İzmir Bölge Temsilcisi Ali Mamak, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mamak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, un, yağ, su, bebek bezi gibi temel ihtiyaç maddeleri ile kış aylarında ihtiyaç duyacak battaniye ve yorgandan oluşan insani yardım malzemelerini taşıyan tırı, Cilvegözü sınır kapısındaki tampon bölgede yaşayan Suriyelilere göndereceklerini belirtti.

Suriye'ye İzmir'den 7., Türkiye'den ise 616. yardım tırını gönderdiklerini söyleyen Mamak, "Suriyeli mazlumların dökülen kanı artık dursun, bu işkenceye karşı dünya artık 3 maymunu oynamaktan vazgeçsin" dedi.

Mamak, yardım tırının oluşturulmasında katkı sağlayan İzmirlilere teşekkür etti.

Bornova Kaymakamı Gündoğan ise hem devlet hemde millet olarak Suriyeli vatandaşlara destek olmaya çalıştıklarını belirterek, bu kapsamda 616. yardım tırını gönderen Hayrat İnsani Yardım Derneğine teşekkür etti.

Yardım malzemesi taşıyan tır dua ve tekbirlerle uğurlandı.

Suriye\'ye Yardım Tırı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'ye Yardım Tırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement