Yalova'da Uluslararası Festivaller Birliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Yalova'da Uluslararası Festivaller Birliği Toplantısı Yapıldı

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Yalova'da düzenlenen Uluslararası Festivaller Birliği toplantısına katıldı.

02.12.2014 17:45  Güncelleme: 18:24

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Yalova'da düzenlenen Uluslararası Festivaller Birliği toplantısına katıldı.

Çorlu Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye genelinde pek çok şehrin üyesi olduğu Festivaller Birliği'nin toplantısında festival tarihlerinin kararlaştırıldığı ve festivallerin daha iyi yapılabilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunularak eğitim verildiği belirtildi.

Açıklamada, toplantıda daha çok sanatsal öğelere ağırlık verilmesi fikrinin benimsendiği, Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlanması amacıyla olabildiğince farklı ülkeden konuk ekiplerin ağırlanması ve yurt dışına heyetler gönderilmesi konusunda da kararlar alındığı kaydedildi.

Çorlulu Yazar Ramis Çınar imza günü düzenledi

Yazar Ramis Çınar, Bursa'daki Nilüfer Kitap Fuarı'nda düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu.

Çınar, AA muhabirine açıklamada, Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen "Nilüfer Kitap Günleri" etkinliği kapsamında, okurları ile bir araya gelerek kitaplarını imzaladığını ifade etti.

Nilüfer Belediye Başkan Vekili Naci Kale ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen imza gününe başka yazarların da katıldığını belirten Çınar, "Bursa'da katıldığım imza günü çok güzel geçti. Yoğun ilgi ile karşılandığım için çok mutluyum" dedi.

"Ergene Sohbetleri" konulu panel düzenlendi

Ergene Belediyesi, "Ergene Sohbetleri" konulu panel düzenlendi.

Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet Binası'nda düzenlenen panele konuşmacı olarak, Gazeteci - Yazar Can Ataklı, Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Şükran Soner ve İstanbul Gerçeği Genel Yayın Yönetmeni İmambakır katıldı.

Ataklı, paneldeki konuşmasında, Trakya'nın çok verimli topraklara sahip olduğunu belirterek, " Trakya Bölgesi, tarıma dayalı sanayide yüksek bir yatırım potansiyeli ile dikkat çekmektedir. Sahip olduğunuz verimli topraklara sahip çıkınız, en büyük zenginliğiniz yaşadığınız bölgedir" dedi.

Toplantıya, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'da Uluslararası Festivaller Birliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement