Tmo, Kastamonu'da Hububat Alımı Yapacak - Son Dakika
Güncel

Tmo, Kastamonu'da Hububat Alımı Yapacak

Kastamonu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Butur, Toprak Mahsulleri Ofisinin (TMO) Kastamonu'da hububat alımı yapacağını bildirdi.

11.07.2016 21:53

Kastamonu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Butur, Toprak Mahsulleri Ofisinin (TMO) Kastamonu'da hububat alımı yapacağını bildirdi.

Butur, TMO'nun Kastamonu İnebolu karayolunun 10. kilometresinde bulunan benzin istasyonu yanında alım yapacağını söyledi.

Çiftçilerin hububatlarını teslim edebilmeleri için internet üzerinden randevu alınmasının gerekli olduğunu belirten Butur, şunları söyledi:

" Çiftçilerimizin randevuyla hububatlarını teslim etmeleri için İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) sistemine destekleme dosyalarının girilmiş olması gerekmektedir. ÇKS sistemine güncelleştirme yapılmayan destekleme dosyaları randevu alamamaktadır. Ürün teslim esnasında daha önce, çiftçilerimiz hangi bankada hesapları var ise bankaya giderek mutlaka kurumsal hesap tanımı yapılması gerekmektedir. Tanım yapılan hesap numarası TMO yetkilileri tarafından istenecektir."

Butur, TMO'nun geçtiğimiz yıl Kastamonu'dan yaklaşık 300 ton civarında hububat alımı gerçekleştirdiğini hatırlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tmo, Kastamonu'da Hububat Alımı Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement