Uygur Kardeşlerden Mtosb'ye Plaket - Son Dakika
Yerel

Uygur Kardeşlerden Mtosb'ye Plaket

Uygur Kardeşlerden Mtosb\'ye Plaket

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin (MTOSB) sanata katkıları, Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler tarafından plaketle ödüllendirildi.

10.06.2014 11:58

Mersin- Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nin (MTOSB) sanata katkıları, Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler tarafından plaketle ödüllendirildi.

MTOSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 'Dünyanın Sonu.Net' isimli oyunları ile Mersinli sanatseverler ile buluşan Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu, sanata katkılarından dolayı MTOSB'ye plaket verdi. Yenişehir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve Süheyl Uygur, Behzat Uygur, Mustafa Önder Keskin, Kahraman Sivri ve Nurten İnan'ın sahne aldığı tiyatro oyununda, gündemdeki birçok konu ile ilgili birbirinden ilginç espriler yapıldı.

Oyun sonunda, Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli'ye plaket vererek, sanata olan katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Sanatın önemine değinen Tekli ise "Yıllarca büyük tiyatro ustası Nejat Uygur'un oyunları ile neşelendik, iş hayatının stresinden, günün koşuşturmasından uzaklaştık. Şimdi ise onun bize en büyük emaneti olan çocuklarının oyunları ile neşeleniyoruz. Ne mutlu ki, böyle sanat dolu bir ailenin evlatlarısınız" diyerek Süheyl ve Behzat Uygur'a tiyatroyu yaşatma çabalarından dolayı teşekkür etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uygur Kardeşlerden Mtosb'ye Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement