Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama

Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama

İzmir'de polisin Karabağlar ve Bayraklı ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

21.01.2015 12:01  Güncelleme: 12:06

İzmir'de polisin Karabağlar ve Bayraklı ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 4'ü tutuklandı.

İzmir Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 gün içerisinde, Bayraklı ve Karabağlar ilçelerinde, uyuşturucu madde ticareti yapan ve 'torbacı' denilen sokak satıcılarına yönelik çalışma yaptı. Karabağlar'da İ.Y.'nin evinde yapılan aramada, satışa hazır hale getirilmiş 94 gram esrar ile 200 lira para, T.E.'nin evinde de 339 gram esrar, uyuşturucu paketlemede kullanılan 1 top şeffaf poşet, iddaa kuponları ve  uyuşturucu satışından elde edildiği belirtilen 845 lira para ele geçirildi.

Bayraklı İlçesi'nde de L.A ve F.A'nın evinde, K.Y., O.Ç., H.Y., M.R. ve İ.Y.'nin üzerlerinde yapılan aramada, satışa hazır hale getirilmiş 16 adet, 29 gram ağırlığında 'meşe' denilen küçük paketler halinde esrar, uyuşturucuyu sarmakta kullanıldığı belirtilen ganyan kuponları ile bin lira para ele geçirildi. İşlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedilen 9 zanlıdan T.E., İ.Y., L.A. ve E.A. tutuklanırken, diğer 5'i tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - İzmir

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement