Yaklaşık 6 Bin Kişiyle Atatürk Figürü Oluşturuldu - Son Dakika
Güncel

Yaklaşık 6 Bin Kişiyle Atatürk Figürü Oluşturuldu

Beylikdüzü'de yaklaşık 6 bin kişi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir araya gelerek Mustafa Kemal Atatürk figürü oluşturdu.

28.10.2014 18:43

Beylikdüzü'de yaklaşık 6 bin kişi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir araya gelerek Mustafa Kemal Atatürk figürü oluşturdu.

Beylikdüzü Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediyenin kültür ve sosyal işler müdürlüğüne kayıt yaptıranlar, Atatürk'ün Kocatepe'deki figürünü oluşturmak için Adnan Kahveci Mahallesi kapalı pazar önünde bir araya geldi.

Yaklaşık 6 bin kişinin aynı amaçta birleştiği etkinlikte Atatürk figürü, ellerdeki siyah şemsiyelerin açılmasıyla oluşturuldu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılımcılara eşlik etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İmamoğlu, "Beylikdüzü'de ilk denemeydi, çok da güzel oldu. Seneye daha güzel olacağına inanıyoruz. Cumhuriyet Bayramı Beylikdüzü'nde coşku dolu kutlanacak. Biz bugün varsak, Türkiye huzurluysa, ülkemiz huzurun teminatı olmanın adayı ise bunun tek sebebi var. Bunu Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Daha çok güzel bayramlar kutlayacağız" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yaklaşık 6 Bin Kişiyle Atatürk Figürü Oluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement