Yeşilçam Yeniden Hayat Bulacak - Son Dakika
Eğitim

Yeşilçam Yeniden Hayat Bulacak

Yeşilçam Yeniden Hayat Bulacak

Türkan Şoray, İzzet Günay, Fikret Hakan, Ediz Hun ve Yeşilçam'ın unutulmaz pek çok ismi, 14 Mayıs'ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda buluşacak.

14.05.2013 18:00

Doğa Koleji öğrencileri tarafından Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda sahnelenecek olan "Yeşilçam Müzikali"nde izleyiciler, hem eskileri yad edecek, hem de Yeşilçam'ın unutulmaz şarkıları ile müzik ziyafeti çekecek.

Türkiye'de ilk defa Yeşilçam üzerinden yazılan bir müzikal senaryo ile rol alan Doğa Koleji öğrencileri, toplam 55 kişilik müzikal kadrosuyla, 14 Mayıs'ta izleyicilerle buluşacak. Profesyonel bir ekip tarafından hazırlanan ve Doğa Koleji bünyesinde şan eğitmenliği görevini de yürüten sanatçı Cenk Yüksel'in yönetmenliğinde sahnelenecek olan Yeşilçam Müzikali'nde, öğrenciler geçmişte anne-babalarının güldükleri, ağladıkları, aşık oldukları filmlerin karakterlerine ve şarkılarına yeni bir yorum getirecekler.

Yeşilçam'ın unutulmazları kendilerini sahnede izleyecek

Yeşilçam'ın unutulmaz yıldızlarının da katılacağı müzikalde, Yeşilçam sanatçılarının seneler önce oynamış oldukları filmlerdeki karakterlere, bu defa Doğa Koleji öğrencileri hayat verecek. Doğa Koleji öğrencileri, müzikal kapsamında Yeşilçam'ın unutulmaz karakterlerini canlandırırken profesyonel bir orkestra eşliğinde Türk filmlerinin bir döneme damgasını vuran eşsiz şarkılarını da seslendirecekler.

Türkan Şoray, Halit Kıvanç, Müjdat Gezen, Fikret Hakan, Ediz Hun, İzzet Günay, Nilgün Belgün, Necip Sarıcı, Necdet Kökeş, Bülent Bozan, Süheyl Eğriboz, Ali Sunal ve Gül Sunal gibi Türk sinemasının ustaları da izleyicilerle birlikte kendilerini sahnede izleyecek.

Kaynak: EgitimNerede.com

Son Dakika Eğitim Yeşilçam Yeniden Hayat Bulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement