Mimar Sinan Parkı, Derya Uluğ konseriyle açıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Mimar Sinan Parkı, Derya Uluğ konseriyle açıldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Aydın'a kazandırılan Mimar Sinan Parkı, düzenlenen Derya Uluğ konseriyle kapılarını açtı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun katıldığı açılışta, Uluğ sevilen şarkılarını Aydınlılar için seslendirdi. Park, yeşil alanlar, kütüphane, sosyal donatı alanları ve oyun alanlarıyla Aydınlılara hizmet verecek.

13.07.2023 11:04

Mimar Sinan Parkı ünlü sanatçı Derya Uluğ konseri ile kapılarını açtı

AYDIN - Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Aydın'a kazandırdığı Mimar Sinan Parkı, düzenlenen Derya Uluğ konseriyle kapılarını açtı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, parkın Aydın'a hayırlı olmasını diledi.

Parkın açılışında düzenlenen konserde sanatçı Derya Uluğ sevilen şarkılarını Aydınlılar için söyledi. Konseri 20 bin Aydınlı izlerken, Uluğ vatandaşların da eşlik ettiği sevilen şarkılarını ardı ardına seslendirdi. Telefonlarıyla Mimar Sinan Parkı'nı ışıl ışıl yapan vatandaşlar, gönüllerince eğlenerek unutulmaz bir gece geçirdi. Yaklaşık 32 dönüm alan üzerine kurulan park, düzenlenen halkoylamasının sonucuna göre çok büyük bölümü yeşil alan olarak Aydınlılara hizmet verecek. İçerisinde kütüphane, sosyal donatı alanları, oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet yolu olan parkta gençlerin istediği kaykay pisti de unutulmadı.

Mimar Sinan Parkı, Derya Uluğ konseriyle açıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Mimar Sinan Parkı, Derya Uluğ konseriyle açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement