Albüm Başarısı Okulla Taçlandı - Son Dakika
Magazin

Albüm Başarısı Okulla Taçlandı

Albüm Başarısı Okulla Taçlandı

Geçtiğimiz yılın en çok satan albümü olan 'Orhan Gencebay ile Bir Ömür'den elde edilen gelirle, Manisa'da okul yaptırıldı.

01.01.2014 06:03

Yapımcı Polat Yağcı, geçtiğimiz yıl satış rekorları kıran 'Orhan Gencebay ile Bir Ömür' albümünden elde edilen gelirle Manisa'nın Turgutlu ilçesine bir ilkokul yaptırdı. Orhan Polat Yağcı İlkokulu, geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Bülent Arınç'ın katıldığı bir törenle hizmete girdi. Törene; Orhan Gencebay, Sevim Emre, Hande Yener, Kutsi, Alişan, Cengiz Kurtoğlu, Nükhet Duru, Mustafa Sandal, Zerrin Özer ve Ece Erken gibi ünlü isimler katıldı. Törende bir konuşma yapan Başbakan Erdoğan, 'Orhan Gencebay ile Bir Ömür' projesi sayesinde bir eğitim yuvası açılabildiğine dikkat çekti.

'KÜÇÜK ADIM, BÜYÜK OLAY'

Erdoğan, şöyle konuştu: "Başta Polat Yağcı olmak üzere, emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederim. Attığınız küçücük bir adım, büyük bir olaya dönüştü. Sadece güzel bir eser ortaya konmadı; Türkiye'nin geleceğine de destek olundu. Bu, camiada herkese örnek olmalı. Birlik olunca ne büyük işlere imza atılabiliyor demek ki" dedi.

'BU OKUL GURUR KAYNAĞI'

10 yıl sonra 1 milyon barajını geçen ilk albüm olan 'Orhan Gencebay ile Bir Ömür'ün yapımcısı Polat Yağcı, projenin tüm gelirinin ilkokula aktarıldığını söyledi. Yağcı, şöyle konuştu: "33 sanatçının emeği ile yapılan bu okul, bir gurur kaynağı. İyi bir teknik direktörlük yaptım; oyuncuların şampiyon olması da kaçınılmazdı. Herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Albüm başarısı, bu okulla taçlandı."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Albüm Başarısı Okulla Taçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement