Bodrum'da Whıte Lıon Rüzgarı Esti - Son Dakika
Magazin

Bodrum'da Whıte Lıon Rüzgarı Esti

Bodrum\'da Whıte Lıon Rüzgarı Esti

Muğla'nın Bodrum İlçesi, 1980'lerin ünlü ABD'li rock grubu White Lion'ı ağırladı.

17.11.2011 11:18

Muğla'nın Bodrum İlçesi, 1980'lerin ünlü ABD'li rock grubu White Lion'ı ağırladı. İkinci kez geldikleri Türkiye'de İstanbul'dan sonra Bodrum'da sahneye çıkan grup, rock fırtınası estirdi.

Danimarka asıllı ABD'li vokalist Mike Tramp ile gitarist Vito Bratta tarafından 1983'te New York'ta kurulan, 1987'de ünlü Türk plakçısı Ahmet Ertegün'e ait Atlantic Records müzik yapım şirketiyle anlaşan ve müzik listelerinde hızla yükselişe geçen White Lion, Bodrum'da dün akşam Kule Bar'da sahneye çıktı.

Yunanistan'ın İstanköy (Kos) ve Rodos adalarından gelen turistlerin de izlediği konserde, vokalist Mike Tramp, gitarda Saren Anderson, davulda Marten Hellborn ve basgitarda Claus Langeskov bir müzik ziyafeti çekti. Grubun kurucusu Tramp'ın Türkçe olarak "İyi akşamlar Bodrum, iyi akşamlar Türkiye" demesiyle başlayan konserde, White Lion 'Pride' ve 'Big Game' albümlerindeki 'Radar Love', 'Little Fighter', 'Cry for Freedom', 'Wait' ile dünya listelerinde 3'üncü sıraya yükselmelerini sağlayan ve 3 milyon satışı yakaladıkları 'When the Children Cry' adlı şarkılarını seslendirdi.

Grup, son çıkardıkları 'Tramp's White Lion: Rockin' The USA' albümündeki şarkılara geçtiğinde ise eğlence doruğa çıktı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan grup, dakikalarca alkışlandı. Mike Tramp, "Türkiye'de ve özellikle Bodrum'da olmaktan çok mutluyuz. İlk kez geldiğimiz Bodrum'u gezdik ve bu şirin kasabanın müzik dolu bir turizm kenti olduğunu öğrendik. Hayran kaldık. Daha büyük organizasyonlar için mutlaka gelmek isteriz" dedi.

Grup, Türkiye turnesinin son ayağı olarak 18 Kasım'da Ankara'da konser verecek ve ardından Münih'e geçecek. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Bodrum'da Whıte Lıon Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement