Sebep Olduğu Kazayla Bir Aileyi Yok Eden Emrah Serbes İçin İstenen Ceza Belli Oldu - Son Dakika
Magazin

Sebep Olduğu Kazayla Bir Aileyi Yok Eden Emrah Serbes İçin İstenen Ceza Belli Oldu

İzmir - Aydın otoyolunda, önündeki otomobile çarparak anne- baba ve kızlarının ölümüne sebep olan senarist Emrah Serbes hakkında 22,5 yıl hapis cezası istendi.

13.12.2017 17:41  Güncelleme: 18:01

İzmir - Aydın otoyolunda, önünde ilerleyen otomobile çarparak 3 kişinin ölümüne neden olan ve olaydan bir hafta sonra suçunu itiraf eden Behzat Ç.'nin senaristi yazar Emrah Serbes'in 22,5 yıl hapis istendi.

BABA KIZ OLAY YERİNDE CAN VERDİ

İzmir - Aydın otoyolunda, Behzat Ç.'nin senaristi Emrah Serbes'in kullandığı 34 NT 5005 plakalı otomobil Torbalı Kavşağı yakınlarında Ayhan Özçelik (59) idaresindeki 34 TV 9335 plakalı otomobile arkadan çarpmış, kazada Özçelik ile 16 yaşındaki kızı Zeynep Özçelik olay yerinde yaşamını yitirmişti.

ANNE HASTANEDE CAN VERDİ

Kazada ağır yaralanan Nilgün Özçelik ise tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Feci kazanın ardından 34 NT 5005 plakalı otomobili kendisinin kullandığını söyleyen Kenan Doğru, gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Olaydan bir hafta sonra otomobili kendisinin kullandığını ifade ederek Torbalı Adliyesine teslim olan Emrah Serbes ise daha sonra tutuklanırken, Doğru ise itirafın ardından serbest kaldı.

22,5 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Torbalı Başsavcılığı hazırladığı fezlekede Emrah Serbes'in TCK'nın 85/2. maddesi gereğince "bilinçli taksirle adam öldürmek" suçlamasıyla 22,5 yıla kadar hapsi istendi. Torbalı'da ağır ceza mahkemesi olmadığı için fezleke, iddianame oluşturulması için yaklaşık 2 hafta önce İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Serbes için "bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak" suçundan 22,5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi. Öte yandan, iddianamede kaza sırasında Serbes ile aynı araçta olan ve ilk aşamada aracı kendisinin kullandığını ileri süren arkadaşı Kenan Doğru için ise "suçu üstlenmek" suçundan 2 yıla kadar hapis istendi.

Sebep Olduğu Kazayla Bir Aileyi Yok Eden Emrah Serbes İçin İstenen Ceza Belli Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Sebep Olduğu Kazayla Bir Aileyi Yok Eden Emrah Serbes İçin İstenen Ceza Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • günaydın : Nedense böyle olaylarda ünlü vs olursa ceza az ama bunun daha kötüsü tecavüz bilerek adam öldürme vs oluyor daha az ceza alıyor birde iyi hal saçmalığı var kravat tak sessiz ol az ceza al bu ne yav acaba bu ceza verenlerin başına gelirse ne ceza verir? 6 0 Yanıtla
  • Vatandaş : Bu trafik canavarına bu ceza az...üç can aldı süratli ve alkollü bir şekilde, vericeksin müebbeti bir daha güneş yüzü göremiyecek. 2 1 Yanıtla
    erdem: görüyor ama güneş yüzü ? 0 1
  • mali: 30 yıl ceza alır 4 yıl sonra aftan çıkar.... 2 0 Yanıtla
  • Samet bascil: En gec 6 ay sonra disarida 1 0 Yanıtla
  • xxxx: Artık düşmanlarını arabayla oldurmeler başlar yakında ceza almamış ödüllendirilmiş aldığı cezanın yarısını ya yatar ya yatmaz caydırıcı ceza olmalı özendirici değil bir vatandaş olarak üzgünüm kanunlar duzeltilsin ...acilen 1 0 Yanıtla

Advertisement