Nuri Alço Tiyatro Sahnesinde - Son Dakika
Magazin

Nuri Alço Tiyatro Sahnesinde

Nuri Alço Tiyatro Sahnesinde

Tiyatro Yok Ki ekibinin sahneye koyduğu "Aşk-ı Mecnun" oyununun sürprizi Nuri Alço oldu.

12.02.2013 01:47

Tiyatro Yok Ki ekibinin sahneye koyduğu "Aşk-ı Mecnun" oyununun sürprizi Nuri Alço oldu. Oyunun sonunda sahneye çıkan Alço, izleyiciler tarafından alkışlandı.

Aşk-ı Mecnun oyununun Kozyatağı Kültür Merkezi Gazanfer Özcan-Gönül Ülkü Sahnesi'nde dün yapılan gala gösterimi renkli görüntülere sahne oldu. Tiyatro Yok Ki ekibinin ikinci oyunu Aşk-ı Mecnun kadrosunda Türkiye'nin ilk kadın emniyet müdürünü oynayan Elif Tayhan, Best Model Dünya İkincisi ve oyuncu İbrahim Gayberi, oyuncu Kerem Baydar, Nil Ateş ve Ayşegül Akbıyık yer alırken, oyunun sürprizi Nuri Alço oldu. Alço, oyunun sonunda sahneye çıktığında birçok izleyici tarafından dakikalarca alkışlandı.

İzleyicilerin kahkahaya boğulduğu oyunda Nuri Alço oyunun sürpriz oyuncusu oldu. Alço, oyunda Nuri karakterini oynayan Best Model dünya ikincisi İbrahim Gayberi'ye oyunun sonunda öğütlerde bulundu.

Türkiye'nin ilk kadın Emniyet Müdürü Feriha Sanerk'i oynayan ve Aşk-ı Mecnun oyununun başrol oyuncularından Elif Tayhan'a Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü plaket sürprizi yaptı. Tayhan'a plaketi Kadıköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Fuat Yazlak verdi. Elif Tayhan da oynadığı rolden dolayı çok gurur duyduğunu belirterek, "Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü bana çok nazik bir davranışta bulunarak plaket hazırlatmış. Tekrar çok gururlandım. Tekrar bu rolü oynadığım için gurur duydum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Nuri Alço Tiyatro Sahnesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement