Oyuncuları Ve Ünlü Müzisyenler Şarkılarıyla "Çukur'da Umut Var" Diyecekler - Son Dakika
Magazin

Oyuncuları Ve Ünlü Müzisyenler Şarkılarıyla "Çukur'da Umut Var" Diyecekler

Oyuncuları Ve Ünlü Müzisyenler Şarkılarıyla "Çukur\'da Umut Var" Diyecekler

Kansersiz Yaşam Derneği ile el ele veren Çukur ekibi, 27 Mayıs Pazartesi akşamı İstanbul Lütfi Kırdar'da unutulmaz bir gala gecesine ev sahipliği yapacak.

22.05.2019 14:32

Pazartesi akşamları adını zirveye yazdıran Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi 'Çukur'un ikinci sezon finaline geri sayım başladı.

İki sezon boyunca pek çok "ilk"i gerçekleştiren Çukur dizisi, 27 Mayıs akşamı da "Çukur'da Umut Var" diyerek Kansersiz Yaşam Derneği ve Show Tv ile unutulmaz bir geceye imza atmaya hazırlanıyor. Kanser hastası çocuklar ile kök hücre ve kan bağışına farkındalık yaratma amacıyla yola çıkılan bu proje kapsamındaki gecede elde edilen gelirler, Kansersiz Yaşam Derneği'ne bağışlanacak.

İstanbul Lütfi Kırdar'ın mekan sponsoru olduğu ve biletlerin kısa sürede tükendiği gecede 27 Mayıs Pazartesi akşamı bütün Çukur ekibi binlerce seyirciyle birlikte sezon finalini seyredecek. Toygar Işıklı ve sürpriz Çukur oyuncuları, Adamlar, Ender Balkır, Heja ve Şam, Hidra ve Saki, Kubilay Aka ile Ozan Doğulu, Melek Mosso, MRF, Doğan Duru (Redd), Zeynep Bakşi Karatağ ve Ercan Kesal ile Nida Ateş gibi pek çok müzisyen ve de oyuncunun, dizinin dillere dolanan şarkılarını söyleyecekleri konserle başlayacak galada "Çukur'da Umut Var" diyerek kanserli çocuklara moral ve umut olacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Oyuncuları Ve Ünlü Müzisyenler Şarkılarıyla 'Çukur'da Umut Var' Diyecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement