Bakan Çelik, Erciş'te Onuruna Verilen Yemeğe Katıldı - Son Dakika
Politika

Bakan Çelik, Erciş'te Onuruna Verilen Yemeğe Katıldı

Bakan Çelik, Erciş\'te Onuruna Verilen Yemeğe Katıldı

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Van'ın Erciş İlçesinde Yaptığı Açıklamada, 19 İlçenin İl Yapılması ile İlgili Medyada Yer Alan Haberlerin Söylentiden İbaret Olduğunu Belirtti.

13.07.2007 20:17

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Van'ın Erciş ilçesinde yaptığı açıklamada, 19 ilçenin il yapılması ile ilgili medyada yer alan haberlerin söylentiden ibaret olduğunu belirtti.

Çelebibağı Belde Belediye Başkanı Kutbettin Türkmenoğlu tarafından belediye bahçesinde onuruna verilen ve yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı öğle yemeği sonrası bir konuşma yapan Bakan Çelik, partisinin icraatlarını anlattı. Çelik, Başbakan Recep Tayip Erdoğan öncülüğündeki AK Parti hareketinin insanları birinci sınıf sayan, Kürt'ü Türk'le, Laz'ı Çerez'le çatıştırmayan, barıştıran, 70 milyon insana kucağını açan barış ve kardeşlik hareketi olduğunu söyledi. 19 ilçenin il yapılması konusunda çıkan

haberlerle ilgili gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Bakan Çelik, "Onlar söylentidir. Seçim öncesi ortalığı dalgalandırmak için yapıyorlar. Biz bir şey yapacaksak olması gerektiği için yaparız. Siz bize itimat edin. Yani, neticede eğer bir iş olacaksa Erciş bunun öncelikçisidir. Ama dediğim gibi bu söylentiden ibarettir. Böyle bir şey yoktur" dedi.

(NÇ-AKK-OK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Çelik, Erciş'te Onuruna Verilen Yemeğe Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement