Bakan Yıldırım: Çağrı Merkezlerini Anadolu Şehirlerinde Yaygınlaştıracağız (3) - Son Dakika
Politika

Bakan Yıldırım: Çağrı Merkezlerini Anadolu Şehirlerinde Yaygınlaştıracağız (3)

Bakan Yıldırım: Çağrı Merkezlerini Anadolu Şehirlerinde Yaygınlaştıracağız (3)

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Amasya programı kapsamında Akyazılılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin yeni hizmet binasının açılışına katıldı.

21.06.2013 16:03

Son GÜNLERDEKİ OLAYLAR TESADÜFİ DEĞİL

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Amasya programı kapsamında Akyazılılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin yeni hizmet binasının açılışına katıldı. Açılış kurdelesini kesen Bakan Yıldırım, binayı gezdi. Bakan Yıldırım, burada gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. İnsanların yurt dışında, yurt içinde " Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşı olmaktan gurur duyuyorum" demesi için çalıştıklarını söyleyen Bakan Yıldırım, "Bunları yaparken de arkamızda 76 milyonun duasını desteğini her zan hissettik. Bugünde hissediyoruz. Ülkemizde güvenin istikrarın huzurun güçlü siyasi iradenin tökezlemesi için çok deneme yaptılar. Bunlarla başınızı ağrıtacak değilim. Ama her seferinde milletin basireti feraseti ve milletin sesinin dinleyen başbakanımızın dirayetiyle bunların hepsini defettik. Son günlerde yaşadığımız olaylar, tesadüf değildir. Çevreye ülkemizin yeşilliklerinin korunması akciğerlerinin korunması hepimizin hassasiyetidir. Ama gördük ki iş bu kadar basit değil. Bütün talepler fazlasıyla yerine getirilmiş olmasına rağmen olayların tırmandırılmaya gayret edilmesi ülkemizin insanımızın defalarca üzerinde düşünmesi gereken bir husustur" dedi.

Terörle, ihtilal girişimleriyle, yargı darbeleriyle elde edemediklerini bu kez milleti birbirine düşürerek etme gayreti içerisine girdiğini dile getiren Bakan Yıldırım, "Bunlar tanıdık simalar. Biz bunları biliyoruz. Ne yaptıklarını da biliyoruz ne yapmak istediklerini de biliyoruz. Ama herkes şunu iyi bilsin bu topraklarda bizim bir yıllık ahdimiz var. Biz neler gördük neler geçirdik hiçbir şey bu güne kadar bizim birliğimizi bozamadı. Bundan sonra da kimse birliğimizi bozamaz. Bu yaşadığımız olaylarda bir kez daha net olarak ortaya çıkmıştır. Başbakanımız demiyor mu 'Biz Ferhat'ız Şirine ulaşmak için vatandaşımızla kucaklaşmak için çalışıyoruz' Yollar, havaalanları, okullar, hastaneler yapıyoruz. Bütün bunları yaparken bazıları da fitne fesat üretmek için meğerse uğraşıyorlarmış. Biz işe yoğunlaştığımız için bunlara dikkat etmedik. Ama heveslenmesinler. Arkamızda 76 milyonun duası desteği var" diye konuştu.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Bir basın mensubunun duran adam eylemleriyle değerlendirmesini sorması üzerine Bakan Yıldırım, "Bizim ilk günden beri bir sözümüz var. Durmak yok yola devam" yanıtını verdi. Rönesans Enerji Grubu tarafında Taşova İlçesi'ne yapacakları Meslek Yüksek Okulu'nun protokol imza töreni de gerçekleştirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan Yıldırım: Çağrı Merkezlerini Anadolu Şehirlerinde Yaygınlaştıracağız (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement