Başbakan'ın Baraj Talimatı - Son Dakika
Politika

Başbakan'ın Baraj Talimatı

Başbakan\'ın Baraj Talimatı

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Amasya Milletvekili Akif Gülle, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydınca ve Değirmendere Barajlarının Yapımları İçin Talimat Verdiğini Söyledi.

11.07.2007 12:46

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Amasya Milletvekili Akif Gülle, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydınca ve Değirmendere barajlarının yapımları için talimat verdiğini söyledi.

Seçim gezileri çerçevesinde Ziyaret beldesinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Akif Gülle, köylülerin soruları üzerine Aydınca ve Değirmendere barajlarının yapımları için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat verdiğini açıkladı. Ziyaret beldesi sakinlerinin, "Değirmendere Barajı'nın bir an evvel yapılmasını istiyoruz. Arazilerimizi tam olarak sulayabilmemiz için bu barajın suyuna ihtiyacımız var" sözleri üzerine Gülle, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Amasya'nın

Aydınca ve Değirmendere barajlarından bahsettim. Bu barajların Amasyalılar için çok önemli olduğunu söyledi. Kendisi de bizzat benim yanımda Hilmi Güler'i arayarak, bu barajların tamamlanması için talimat verdi. Değirmendere ve Aydınca Barajı hepinize hayırlı olsun" dedi.

(DY-SA-CC-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan'ın Baraj Talimatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement