Çavuşoğlu: "Bu Seçimler Türkiye'nin İnşa Sürecidir" - Son Dakika
Politika

Çavuşoğlu: "Bu Seçimler Türkiye'nin İnşa Sürecidir"

Çavuşoğlu: "Bu Seçimler Türkiye\'nin İnşa Sürecidir"

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı’nın düzenlediği 'seçim sonuç takip sistemi bölge toplantısı' Bursa’da yapıldı.

05.03.2014 16:31

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği 'seçim sonuç takip sistemi bölge toplantısı' Bursa'da yapıldı.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya AK Parti Bursa Milletvekili ve AK Parti Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Abdullah Duman, İl Seçim İşleri Başkanı Mustafa Yavuz, İl Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Ürkiye Şentürk, AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kaderli, Balıkesir, Çanakkale, Yalova il ve ilçe gençlik kolları, bilgi işlem ve telefonla yanıt sistemi (Call Center) sorumluları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Bursa Seçim İşleri Başkanı Mustafa Yavuz, AK Parti teşkilatları olarak 30 Mart yerel seçimlerinin öneminin farkında olduklarını söyledi. Yavuz, seçimin sandıkta kazanılır düsturunun farkında olduklarını ifade ederek, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekili dolayısıyla başbakan olmaması için yapılan hukuki engellemeleri biliyoruz. Yine cumhurbaşkanlığı seçiminde 367 oylamasıyla yapılan hukuk skandallarını hep beraber yaşadık. Bunların ne amaçla yapıldığı hepimizin malumu. Geçmişte yaşanan bu hukuksuzlukların önümüzdeki 30 Mart mahalli seçimlerinde de yaşanabileceğini tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok" dedi.

Mustafa Yavuz şöyle devam etti:

"Bu durum önümüzdeki yerel seçimlerin genel seçim havasına büründürerek, AK Parti ve başbakanımız için adeta bir güven oylaması havasına sokulma çabalarından belli. Tüm bu olumsuzluklara rağmen en büyük gerçek, başbakanımızın arkasında dimdik duran ve desteğini arttırarak devam ettiren Anadolu insanıdır. Ayrıca diğer bir gerçek de AK Parti'nin tüm ülke çapında kenetlenmiş ve ülkemizin yarınını düşünen AK kadrolarıdır. Bu bilinçle AK parti kadroları yerel seçimlerde başarı elde etmek için teknolojik gelişmelere de ayak uydurmak suretiyle böyle güzel bir bölge toplantısına imza attı".

AK Parti Bursa Milletvekili ve AK Parti Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ise, AK Parti'nin girdiği her seçimden milletin çok büyük bir teveccühü ile çıktığını hatırlatarak, "AK Parti olarak milletimizi hayal kırıklığına uğratmadık. Çok çalıştık, çabaladık. Hep birlikte gecemizi gündüzümüze kattık. 12 yıllık AK Parti dönemi bir restorasyon dönemi oldu. Türkiye'nin 80 yıllık cumhuriyet tarihinde ortaya çıkan eksiklikler iktidarımız tarafından restorasyona tabi tutulmak suretiyle çok önemli mesafeler kat ettik. Türkiye restorasyon sürecini tamamladı. Önümüzde 30 Mart seçimleri ve hemen sonrasında cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimler var. Bu üç önemli seçime hızla yol alıyoruz. Bu seçimler ve sonraki süreç Türkiye'nin inşa sürecidir. Restorasyonumuzu tamamladık, yeni Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz" şeklinde konuştu.

Çavuoğlu AK Parti'nin kazanması halinde Türkiye'nin kazanacağını söyledi. Konuşmaların ardından Genel Merkez Seçim İşleri Uzmanı Şükrü Lemlioğlu, Çanakkale, Balıkesir, Yalova'dan gelen teşkilat mensuplarına "Seçim Sonuç Takip Sistemi" hakkında bir sunum yaptı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çavuşoğlu: 'Bu Seçimler Türkiye'nin İnşa Sürecidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement