CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan Açıklaması

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan Açıklaması

"Sosyal demokrat belediyecilik bayrağını 31 Mart'ta Antalya'ya bir kez daha dikerken, İstanbul'u, Ankara'yı alacağız"

19.03.2014 20:19

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, "Sosyal demokrat belediyecilik bayrağını 31 Mart'ta Antalya'ya bir kez daha dikerken, İstanbul'u, Ankara'yı alacağız" dedi.

Dokuzcan, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Akdeniz Kent Parkı'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, Antalya'nın güneşinin Türkiye'nin aydınlık geleceğine katkı sunacak bir ışık olacağını söyledi.

Yaklaşık bir yıl önce bir ağaçla bir çok olayın başladığını belirten Dokuzcan, "Ağaç, doğa, kadın, genç, yaşlı Türkiye'nin insanları bir şey için ayağa kalktı. Antalya'nın değeri Şanlıurfa'ya, Batman'a, Diyarbakır'a yansıyacak" diye konuştu.

Türkiye'nin aydınlık geleceğinin CHP'den geçtiğini ifade eden Dokuzcan, şunları kaydetti:

"Sosyal demokrat belediyecilik bayrağını 31 Mart'ta Antalya'ya bir kez daha dikerken, İstanbul'u, Ankara'yı alacağız. Buna inanın, buna güvenin, bunun enerjisini Antalya'dan her tarafa yayalım. Çünkü bizim geleceğimiz CHP'nin geleceğidir. Türkiye'nin aydınlık geleceği CHP'den geçmektedir."

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ise Akdeniz Kent Parkı'nın havuzları, açık hava sineması, engellilere özel alanları, yürüyüş yolları ve spor alanlarıyla Antalya'ya çok yakıştığını belirtti.

Parkı'n doğal yapı bozulmadan inşa edildiğine dikkati çeken Akaydın, 90 bin metrekarelik alanda kurulan parkın tüm Antalyalılar için benzersiz bir yaşam alanı sunacağını dile getirdi.

50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'yle birlikte açılışı gerçekleştirilen açık hava sinemasını da içinde barındıran parkta, 1 yeme içme ünitesi, 1 kafe, 5 büfe bulunuyor.

Açılışın ardından sanatçı Emre Aydın alanda konser verdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement