CHP'li Vekil Hediyeyi Reddetti - Son Dakika
Politika

CHP'li Vekil Hediyeyi Reddetti

CHP\'li Vekil Hediyeyi Reddetti

CHP Gaziantep Milletvekili Yaşar Ağyüz, Meclis Başkanı Köksal Toptan'ın Milletvekillerine Gönderdiği "Kravat, Kaşkol ve Mendil" Setinden Oluşan Hediyesini Reddetti.

30.12.2008 14:31

CHP Gaziantep Milletvekili Yaşar Ağyüz, Meclis Başkanı Köksal Toptan'ın milletvekillerine gönderdiği "kravat, kaşkol ve mendil" setinden oluşan hediyesini reddetti. Ağyüz, hediyeleri "kriz ortamında savurgan bir harcama" olarak gördüğü için reddettiğini bildirdi.

Ağyüz Meclis Başkanlığı'na gönderdiği yazıda, milletvekillerine gönderilen yılbaşı paketini nazik bir jest olarak görmesine rağmen, ajandalarla birlikte gönderilen yılbaşı paketini buruk karşıladığını söyledi.

Ağyüz, Toptan'a gönderdiği yazıda şöyle dedi:

"Ajandalarla birlikte gönderilen kravat, kaşkol, mendil setini ülkemizin içinde bulunduğu finansal ekonomik kriz nedeniyle buruk karşıladığım, asgari ücrete 24 milyon zam yapıldığı, emeklilerimizin kömürünü alamadığı, Van'da çocuklarımızın ayakkabısız okula gittiği, kredi borcunu ödeyemediği için intiharların yaşandığı, kömür ve gıda yardımı yapılan aile sayısının her yıl artırıldığı bu ortamda savurgan bir harcama olarak gördüğüm için kabul edemiyorum. Teşekkür ederim"(ANK)

(EG/BÜN)

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika CHP'li Vekil Hediyeyi Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement