Dolmabahçe'deki Kritik Toplantı Sona Erdi - Son Dakika
Politika

Dolmabahçe'deki Kritik Toplantı Sona Erdi

Dolmabahçe\'deki Kritik Toplantı Sona Erdi

Dolmabahçe'de gerçekleşen Türkiye ve ABD ile birlikte 17 ülkenin dışişleri bakanlarının bir araya geldiği kritik toplantı sona erdi."Suriye" konulu toplantı yaklaşık 3 saat sürerken, görüşmelerin detayına ilişkin herhangi bir bilgi verilmedi.

07.06.2012 00:44

Dolmabahçe'de gerçekleşen Türkiye ve ABD ile birlikte 17 ülkenin dışişleri bakanlarının bir araya geldiği kritik toplantı sona erdi. "Suriye" konulu toplantı yaklaşık 3 saat sürerken, görüşmelerin detayına ilişkin herhangi bir bilgi verilmedi.

Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde gerçekleşen toplantıya Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Hilary Clinton, İspanya, Kuveyt, Suudi Arabistan, Almanya, İngiltere, İtalya, Katar, Ürdün, Mısır, Fas, Fransa, Birleşik Arap Emirlikler, Tunus Dışişleri bakanları ile birlikte, AB Dışişleri Yüksek Temsilcisi Catherine Ashton ve bazı Suriyeli muhalif grupların liderleri katıldı.

Türkiye'nin ABD ile eşbaşkanlığını yürüttüğü Terörle Mücadele Küresel Forumu'nun (TMKF) en üst karar organı olan Koordinasyon Komitesi'nin 2. toplantısı öncesinde bir araya gelen heyetlerin katıldığı toplantı, saat 21.00 sıralarında başladı ve yaklaşık 3 saat sürdü. Tamamlanan görüşmelerin ardından heyetler buradan ayrılırken, görüşmelerin detayına ilişkin henüz bir bilgi verilmedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Dolmabahçe'deki Kritik Toplantı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement